SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL FEMININ

Vărzaru va juca pentru locul 1, Amariei pentru pozitia a treia, în Danemarca

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00


Echipa de handbal feminin FCK Handbold, la care evoluează şi interul Carmen Amariei, a ratat, sîmbătă, calificarea în finala campionatului danez, în care ar fi întîlnit campioana Viborg HK, formaţia la care joacă şi Cristina Vărzaru (foto).


FCK a reuşit, sîmbătă, doar o remiză pe teren propriu, cu contracandidata Randers HK, scor 26-26 (Amariei a marcat 4 goluri), astfel încît este nevoită să se mulţumească doar cu lupta pentru medalia de bronz.


Randers HK a încheiat grupa valorică A pe locul I, iar FCK pe II, în timp ce în grupa B, Viborg s-a detaşat ca lider, iar pentru locul II se luptă KIF Vejen şi FC Midtjylland.


Finala mare va fi disputată între Viborg HK şi Randers HK, iar cea mică de FCK Handbold şi formaţia de pe locul secund în grupa B.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  02 Mai 2010, 23:55

Mai sunt jucatoare importante la Handbold care nu vor avea echipa ... Umbla un zvon ca cei de la Krim si Buducnost se lupta pt semnature lui Turey.

 •  02 Mai 2010, 23:54

FCK Handbold, oricum se va desfiinta de la anu ... Unele jucatoare si-au gasit deja echipa ,,, Riegelhut se intoarce la Larvik si Nadine Krause se intoarce in Germania ... Extrema dreapta pleaca la Leipzig ... Anul viitor se anunta transferuri bomba!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează