SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

Vasile Mărgulescu a demisionat de la Rapid: "Nu poți face performanță în condițiile în care sponsorul principal oferă pentru toată echipa 5.000 de euro pe lună!"

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 18:11

Vasile Mărgulescu, tehnicianul care a promovat echipa giuleșteană sezonul trecut, spune că la baza deciziei sale sunt presiunile făcute de liderul de sindicat de la Metrou București.

Rapid București a pierdut sâmbătă dimineața, la Slatina, 23-29, în fața ultimei clasate, CSM. Situația giuleștencelor se complică serios, rămânând cu 9 puncte în clasament, pe penultimul loc. La finalul partidei însă, tehnicianul Rapidului, Vasile Mărgulescu le-a anunțat pe jucătoare că renunță la postul de antrenor principal.

"Începând din clipa de față am decis să mă retrag. Nu mai pot continua așa! Nu poți face performanță în condițiile în care sponsorul principal, Uniunea Sindicatelor Libere de la Metrou București, oferă pentru toată echipa 5.000 de euro pe lună! Pentru toată echipa", a spus Mărgulescu. "În schimb, presiunile făcute de președintele sindicatului, domnul Ion Rădoi, sunt foarte mari", a adăugat tehnicianul care a câștigat cu Rapidul City Cup în 1993.

Conducerea Rapidului nu a aprobat demisia tehnicianului, care a anunțat că va rămâne în club în funcția de șef al secției de handbal. "Eu cred că echipa asta se poate salva de la retrogradare, dar să aibă o susținere adevărată! Nu poți trăi cu 5.000 de euro toată echipa. La alte cluburi această sumă o ia o singură handbalistă", a mai spus Mărgulescu, cel care era decanul de vârstă al tehnicienilor din Liga Națională feminin, la 70 de ani. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zihuatanejo
zihuatanejo  •  27 Ianuarie 2018, 18:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează