SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Vasile Stângă: "Cei de la Dinamo, cînd vin la Tîrgu Jiu, parcă sînt drogaţi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Energiei Pandurii, Vasile Stîngă, a criticat comportamentul jucătorilor şi oficialilor formaţiei Dinamo Braşov, după meciul dintre cele două echipe, din Liga Naţională, menţionînd că aceştia "parcă sînt drogaţi şi nebuni atunci cînd vin la Tîrgu Jiu".

 

Echipa Energia Pandurii Tîrgu Jiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 34-31, formaţia Dinamo Braşov, într-un meci jucat în devans la etapa a IV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

În timpul meciului, antrenorul secund al echipei Dinamo, Ionel Ene, l-a lovit pe omologul său de la Energia Pandurii, Mircea Bedivan, şi de aici s-a creat scandalul care a izbucnit pe parchetul Sălii Sporturilor.

"Nu ştiu ce au cei de la Dinamo, cînd vin aici la Tîrgu Jiu parcă sînt drogaţi, parcă sînt nebuni. De fiecare dată cînd vin la Tîrgu Jiu iese scandal", a spus Vasile Stîngă după meci, potrivit mediafax.

Stîngă l-a acuzat pe secundul celor de la Braşov că a provocat scandalul: "Ene a fost nebun şi ca jucător, dar văd că şi ca antrenor e mai nebun. L-a lovit pe Bedivan şi el tot meciul a fost terminat, cred că tot timpul se gîndea cum să lovească şi el înapoi. E nebun, a intrat pe teren, l-a lovit pe Bedivan, i-a dat şi lui Iacob care nu a avea nicio treabă cu scandalul".

Tehnicianul a apreciat că de vină pentru ceea ce s-a întâmplat la meciul de vineri au fost arbitrii, care au tolerat durităţi şi nu au arbitrat corect. "Asta şi din cauza arbitrajului, pentru că s-a arbitrat sub orice critică, s-au făcut greşeli şi de o parte, şi de alta. Dar dacă le-a permis arbitrajul, la fiecare minge ei comentau. Nu se poate aşa ceva, am avut un arbitraj sub orice critică. Le-au permis orice, acesta nu mai e handbal. Nu mai există pasiv în România, cretinii aceia dorm în atac, iar acesta nu mai este handbal, nu se mai joacă aşa în Europa. Dacă faci cinci pase aiurea trebuie să fluiere pasiv. Dar ei ne scot din ritm", a precizat Stîngă.

Echipa Energia Pandurii va întîlni, marţi, în deplasare, formaţia Universitatea Transilvania Cluj, în etapa a V-a a Ligii Naţionale, urmînd că la finalul săptămînii viitoare să primească vizita celor de la FC Porto, în prima manşă a turului doi al Cupei EHF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
star01
star01  •  25 Septembrie 2010, 19:06

@simply_red:pai mie mi se pare ca PENIBILI SI JOSNICI SUNTETI VOI MAIDANEZII,latrati la luna ca si la fotbal!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează