SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Vasile Stîngă a anunţat lotul pentru dubla cu Lituania! Vezi care sînt jucătorii convocaţi!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 18:53

Naţionala de handbal masculin se va reuni pe 28 februarie, pentru prima dată după participarea la CM din Suedia, pentru pregătirea meciurilor cu Lituania, din 10 şi 13 martie, din cadrul preliminariilor CE din 2012.


Lotul convocat de antrenorii Vasile Stîngă şi Nicolae Munteanu este format din următorii jucători:
Portari - Mihai Popescu, Ionuţ Ciobanu, Bogdan Pralea
Jucători de cîmp - Gabriel Florea, Csike Onyejekwe, Marius Novanc, Dan Savenco, Laurenţiu Toma, Valentin Ghionea, Marius Sadoveac, Daniel Mureşan, Rareş Jurcă, George Cântec, Cristi Fenici, Alexandru Csepreghi, Alexandru Stamate şi Alexandru Şimicu.

Naţionala se va reuni pe 28 februarie, la Constanţa, cu excepţia jucătorilor de la HCM, care se vor prezenta la pregătiri pe 4 martie, la o zi după disputarea pe teren propriu a ultimei partide din grupa D a Ligii Campionilor, cu Renovalia Ciudad Real.

Partida tur este programată pe 10 martie, la Vilnius, iar cea retur, pe 13 martie, la Constanţa. În grupa a II-a de calificare, România este pe ultimul loc, cu 0 puncte, după două meciuri disputate, cu Croaţia (22-34) şi cu Spania (20-35). Partidele retur cu cele două adversare vor avea loc pe 8-9 iunie, respectiv 11-12 iunie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close