SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Vasile Stîngă: "Cred că vom cîştiga Campionatul European"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

Vasile Stîngă merge pe mîna fetelor lui Radu Voina la Campionatul European. Astfel, la finalul acestei săptămâni,. Echipa României se va bate pentru laurii europeni, selecţionerul băieţilor mizînd pe România.

„Cred că vom lua Campionatul European. Nu o spun fără să am argumente. Sunt ferm convins că-l vom câştiga. Fetele sunt acum descătuşate, vor juca relaxat şi dezinvolt. Batem Suedia, iar în finală ce o fi, o medalie strălucitoare oricum o avem.

Nu există nici presiune, s-a dus, şi asta le ajută pe fete foarte mult. Eu mizez pe echipa României pentru că are unul din cele mai bune jocuri”, a încheiat Vasile Stângă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tandd
tandd  •  16 Decembrie 2010, 14:27

n-avem cum sa pierdem cu suedia,batem sigur,iar in finala se poate intampla orice are dreptate.Ca joc putem bate si danemarca si norvegia,oricum sala o sa fie impotriva noastra cu oricine am juca de acum incolo,sunt 3 tari nordice,daor nu o sa tina cu noi.In plus le cam e frica la toti de noi,asta e sigur,ptr ca stie toata lumea ca daca prindem si o zi buna nu ne poate bate chiar nimeni.Am ajuns pana aici,avem culuar,avem valoare(pacat de accidentari)iar de la acest nivel orice e posibil

vladutz13
vladutz13  •  16 Decembrie 2010, 14:20

ca de obicei bate campii, daca el crede ca eliberarea de tensiune e suficienta... s-a facut degeaba antrenor. Norvegia este intr-o forma formidabila!! La cum jucam acum nu avem nicio sansa sa le batem. Insa.... Danemarca are, iar noi cu Danemarca am avea o sansa. Oricum, momentan ca joc si tot, meritam doar bronzul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează