SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECIZIE

Veste proastă pentru HCM! Nu poate evolua în Ligă la Constanţa!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 15:17

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat campioana la handbal masculin HCM Constanţa că nu are dreptul de a mai juca în sala proprie, în Liga Campionilor, din cauză că stabilimentul nu îndeplineşte condiţiile cerute de regulament.

EHF a acceptat, cu dispense speciale, ca HCM Constanţa să joace în Liga Campionilor în sala proprie, în ultimele trei sezoane. Clubul de la malul mării a fost informat însă că, din ediţia 2011-2012, nu va mai putea face acest lucru, din cauză că promisiunile de extindere a capacităţii sălii, până la 5.000 de metri, nu au fost respectate. După fiecare inspecţie din partea EHF, sala a fost declarată neregulamentară pentru meciurile din Liga Campionilor, scrie Mediafax.

De asemenea, forul european a mai precizat în adresa trimisă campioanei României că nu mai acceptă negocieri pe această temă, ca în anii trecuţi, HCM fiind obligată să anunţe în cîteva săptămîni noua locaţie în care va evolua în grupele Ligii Campionilor.

HCM Constanţa îşi va afla adversarele din grupă la tragerea la sorţi din 28 iunie, urmînd ca meciurile să se deruleze în intervalul 28 septembrie-26 februarie 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
wolwi
wolwi  •  19 Iunie 2011, 15:49

Cum adica in ultimele 3 sezoane?:)) HCM Constanta a jucat 2 sezoane la Buzau, si de abia in sezonul asta a jucat in sala de la Constanta :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează