SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - KRIM

Veşti bune pentru Oltchim! » Golgeterul de la Krim nu poate evolua duminică

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 22:00

Oltchim Rm. Vîlcea va juca duminică, pe teren propriu, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor contra campioanei Sloveniei, Krim Ljubljana.

"Galacticele" au nevoie de un simplu succes pentru accederea în careul de aşi, dar vîlcencele se gîndesc la primul loc în grupă pentru a evita în semifinale rivala din Gyor, formaţie care în actualul sezon are 11 victorii din tot atîtea jocuri disputate în Liga Campionilor.

Înainte de meciul decisiv contra Oltchimului, antrenorul sloven Tonje Tiselj a primit o veste foarte rea. Linnea Thorstensson, interul stînga, golgeterul echipei slovene în partida din etapa trecută cu Zvezda (7 goluri), s-a accidentat şi nu va putea juca două luni!

"În minutul 5 sau 6 din a doua repriză cu Zvezda, mi-am agăţat degetul în tricoul unei adversare şi din păcate osul s-a rupt", a declarat Linnea pentru siteul federaţiei suedeze de handbal. Doctorii i-au pus imediat degetul în ghips. "Îmbucurător e faptul că nu voi avea nevoie de o intervenţie chirurgicală. Zece zile cu degetul în ghips va fi de ajuns, dar apoi va trebui să mai stau în afara terenului încă şase săptămîni", a adăugat Thorstensson.

Linnea era una dintre stîlpii apărării suedeze, dar era o jucătoare foarte bună şi de atac. La Euro 2010, acolo unde Suedia a luat argintul, elimînînd chiar Romînia în semifinale, Thorstensson a primit titlul de MVP-ul turneului.

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (10)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Martie 2013, 11:41

intradevar o jucatoare constanta(in afara de meciul pierdut cu ftc unde nu a inscris nici un gol a avut evolutii bune)care face atat faza de atac cat si faza de aparare

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Martie 2013, 17:33
Postat de emalexandru pe 12 Martie 2013, 09:42

Nu exista "O stalp",ci UN stalp ! Corect:"era unul dintre stalpii",si nu "una dintre stalpii"! Daca nici presupusii promotori ai limbii corecte,care sunt ziaristii,nu scriu corect,la ce ne putem astepta de la omul simplu?! Mai puneti mana pe o gramatica de liceu,dragi jurnalisti sportivi !

Daca nu "unul dintre stalpii apararii", macar sa fi scris "una dintre stalpele apararii" :))

elfs77
elfs77  •  12 Martie 2013, 09:57

Chiar daca nu era om de baza in atac, este cea mai importanta jucatoare in defensiva. Este o mare pierdere pentru Krim

Vezi toate comentariile (10)
Comentează