SPORTURI  »  HANDBAL  »  VREME REA

Victimele viscolului » Un meci din campionatul României a fost reprogramat din cauza condițiilor meteo

Foto: observator.tv
Foto: observator.tv

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 17:55

Meciul dintre HCM Râmnicu Vâlcea și Dunărea Brăila, din Liga Națională de handbal feminin, a fost amânat din cauza faptului că formația din Brăila nu a putut face deplasarea.

Meciul ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, de la ora 17:30, la Râmnicu Vâlcea, însă drumurile din Brăila au fost blocate din cauza viscolului.

"Principala cauză a neefectuării deplasării este vremea nefavorabilă, toate drumurile naționale din județul Brăila fiind închise, județul fiind sub atenționare de cod roșu și portocaliu. Clubul nostru a solicitat Federației Române de Handbal amânarea partidei HCM Râmnicu Vâlcea — Dunărea Brăila și se așteaptă răspuns", au anunțat reprezentanții echipei Dunărea Brăila printr-un anunț pe Facebook.

Ulterior, clubul a revenit cu data și ora reprogramării, așa că meciul se va juca marți, 10 ianuarie, de la ora 17:00.

Dunărea Brăila este pe locul secund în clasament, la cinci puncte de liderul CSM București, în timp ce Râmnicu Vâlcea ocupă poziția a opta.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează