SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Victoria caracterelor » Fără bani și cu șanse mici la titlu, HCM Baia Mare a învins Romanul: 27-22

Valentina Elisei Ardean a marcat de 8 ori în poarta Romanului // FOTO Alex Nicodim
Valentina Elisei Ardean a marcat de 8 ori în poarta Romanului // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2016 00:00

Fără bani, cu șanse mici la titlu, Baia Mare continuă să joace. A învins Romanul, 27-22, și fără antrenorul Roșca pe bancă.

Nici suporterii nu mai sunt alături de vicecampioana HCM Baia Mare. Aseară, la meciul cu HCM Roman, tribunele au fost pe jumătate goale.

Neplătite de aproape jumătate de an, handbalistele maramureșene continuă însă să joace ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Asta chiar dacă șansele la titlu sunt infime, după înfrângerea suferită etapa trecută la Brașov, 26-32.

Băimărencele nu l-au avut pe bancă nici pe antrenorul principal Aurelian Roșca, acesta având un deces în familie. În lipsa acestuia, jucătoarele au primit indicații de la directorul tehnic Ioan Băban și de la Sorin Rădulescu.

Profesioniste adevărate

HCM a condus în permanență pe tabelă. Moldovencele au făcut totul pentru a ține aproape, dar impulsionate de Elisei, Jezici și Pineau, gazdele şi-au trecut în cont cele trei puncte.

Pe final, când Romanul s-a apropiat la două lungimi, maramureșencele nu și-au pierdut cumpătul şi s-au desprins rapid la 6 goluri.

S-a terminat 27-22, o victorie care nu schimbă însă cu nimic situația la echipă înainte de meciurile cu Buducnost, din "sferturile" Ligii. Salvarea ar trebui să vină din altă parte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează