SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Victorie categorică pentru Dunărea Brăila în Cupa EHF » Corona nu mai are nici o șansă! Echipa Marianei Târcă a fost spulberată

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 21:47

Dunărea Brăila a câștigat categoric prima manșă din turul doi al Cupei EHF, trecând cu 27-15 (11-10), în deplasare, de campioana Belarusului, HC Gomel.

După o primă repriză în care gazdele au ținut ritmul cu echipa română, în partea a doua dunărencele s-au dezlănțuit. De la 11-11 în minutul 32, Brăila a marcat de 10 ori consecutiv, portarul Elena Voicu având din nou o prestație excelentă între buturi.

Finalul a fost la discreția fetelor pregătite de Costică Buceschi, brăilencele făcând și spectacol. Au marcat: Tiron 5 goluri, Tătar 5, Zamfirescu 4, Perianu 3, Tănasie 3, Udriștioiu 2, Krnic 2, Lipară 2, Orșivschi 1. Partida retur se va disputa la Brăila, pe 23 octombrie, dar Dunărea e deja în urne la tragerea la sorți. 

Corona nu mai are șanse

Echipa pregătită de Mariana Târcă e ca și eliminată din Cupa EHF după ce, în prima manșă din turul 2, a pierdut cu 24-37 meciul din Germania cu BBM Bietigheim.

Brașovencele s-au ținut de adversare în prima parte, dar în repriza a doua liderul din Germania s-a distanțat clar. Partida retur se va juca la Brașov, pe 22 octombrie, dar sunt șanse minime de accederea în turul 3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close