SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Victorie dramatică pentru Dinamo la aruncările de la 7 metri în fața CSM-ului în Cupa României

foto: facebook CSM București Official
foto: facebook CSM București Official

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 20:17

Dinamo s-a impus pe teren propriu, în sferturile Cupei României la handbal masculin, 25-24 (22-22 la sfârșitul timpului regulamentar) după un final dramatic.

  • Dinamo completează careul de ași ai Cupei României, alături de Steaua, CSM Focșani și Politehnica Timișoara.

Alb-roșii au început mai bine și au condus cu 5-1, respectiv 6-2, CSM București egalând însă la 10 aproape de finalul reprizei. Totuși, "dulăii" au intrat cu 12-10 la pauză și nu au mai cedat conducerea până la 19-19.

Finalul a fost unul incandescent. Ajutată pe tot parcursul meciului de paradele senzaționalului portar Saeid Heidarirad, Dinamo avea 22-20 cu 55 de secunde rămase din meci. Chike a marcat repede pentru a o ține pe CSM în joc, însă Acatrinei a obținut o aruncare de la 7 metri pentru câini în minutul 59:44. Zulfic a tras în bară, iar pe contră, Ramba a egalat în ultima secundă pentru echipa municipalității.

S-a trecut la aruncări de la 7 metri, unde pentru Dinamo au marcat Descat, Negru și Gavriloaia, ratând însă Zulfic și Bannour.

De partea cealaltă, la CSM au transformat Teixeira și Chike, aruncările lui Rotaru, Vražalić și Tioumentsev fiind parate de fenomenalul Saeid.

A fost astfel primul meci al fraților Esteki în sala din Ștefan cel Mare după transferul de la Dinamo la CSM. Totodată, merită observată săptămâna de vis avută de "câini", care joi au trecut cu 27-19 de HC Dobrogea Sud, o altă contracandidată la titlu.

În ambele partide, "dulăii" s-au bucurat de sprijinul suporterilor, Peluza Cătălin Hîldan fiind prezentă în tribunele sălii Dinamo.

 

(Articol scris de Andrei Stroe)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează