SPORTURI  »  HANDBAL  »  SEHA LEAGUE / STEAUA-MEȘKOV BREST (BELARUS) 42-33

Victorie în fața campioanei Belarusului pentru Steaua, în Liga Regională

foto: http://seha-liga.com
foto: http://seha-liga.com

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 23:09

Steaua a reușit a treia victorie în Liga Regională, SEHA League, reușind să treacă de una dintre favorite. Bielorușii, care au învins acum cinci zile campioana Europei, Montpellier, au venit însă la București cu rezervele.

Victorie fără emoții pentru vicecampioana României, Steaua București, în etapa a 5-a din SEHA League. Vineri seara, elevii lui Ovidiu Mihăilă au trecut cu 42-33 de Meșkov Brest, campioana Belarusului.

Cei de la Meșkov au venit însă la București, fără nici un jucător dintre primii 16!

Practic, de pe foaia de joc a ultimului meci din Liga Campionilor, victoria senzațională cu campioana Europei, Montpellier, Meșkov nu a trecut nici un jucător! În aceste condiții, Steaua a avut un meci facil și a marcat la foc automat în poarta oaspeților, oprindu-se la borna 42.

Stefan Vujici 7 goluri, Krsto Milosevici 6, Javier Jumet 5, Ionuț Georgescu 4, Nemanja Grbovici 4, Marin Vegar 4, Marius Stavrositu 3, Octavian Bizău 3, Sabin Constantina 2, Mihai Becheru 2, Martin Johansson 1, Răzvan Răpciugă 1 au marcat pentru Steaua care a acumulat 9 puncte în clasament și e pe locurile 3-5 la egalitate cu Meșkov Brest și PPD Zagreb.

Pe primele două locuri sunt macedonenii de la Vardar Skopje și croații de la Nexe cu 12 puncte.

În etapa viitoare din SEHA League, Steaua va juca în Croația, cu Nexe, pe 19 octombrie. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close