SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENG CUP

Victorie la scor pentru Potaissa Turda! E cu un pas în sferturile Challenge Cup

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 13:26

Potaissa Turda a trecut la 20 de goluri diferență de belgienii de la Vise. Oaspeții nici nu mai visează la calificare după ce au încasat 44 de goluri în România

Finalista ultimei ediții a Challenge Cup, a treia competiție valorică în Europa, e aproape de sferturile de finală în acest sezon.

Echipa pregătită de Horațiu Gal a făcut scor cu amatorii belgieni de la HC Vise. Ardelenii au marcat de 44 de ori, împărțind reușitele în mod egal pe parcursul celor două reprize.

La Potaissa a înscris cine a vrut și cine nu a vrut. Au făcut-o și cei trei portari: Dragoș Fleșer, Ionuț Irimuș și Ludovic Varo! Cântec a fost însă principalul marcator al turdenilor, cu 10 reușite. Celelalte goluri: Ignat și Zacaciurin 6, Thalmaier 5, Ghiță3, Lazăr 3, Adomnicăi 2, Asoltanei 2, Stamate 2, Iancu 1, Rotaru 1.

Partida retur e programată pe 18 februarie, în Belgia, dar Turda se poate considera deja calificată în "sferturi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează