SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO Atmosferă SENZAȚIONALĂ după prima victorie stagională a Rapidului! Jucătoarele și fanii au creat un moment de excepție

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 15:30

Rapid București a reușit sâmbătă prima victorie de la revenirea în prima ligă. Formația de sub Podul Grant a trecut la limită, 18-17 de AHCM Slobozia, în etapa a 6-a a Ligii Naționale. 

Succesul a coincis cu preluarea echipei de către Carmen Amariei, fosta mare internațională care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Robert Licu. Rapid a condus în permanență, s-a desprins din start, și a condus la pauză cu 10-5.  
În partea a doua, echipa pregătită de Gheorghe Covaciu a revenit, s-a apropiat la trei lungimi, dar nu a putut mai mult. Pe final, în minutul 54, bucureștencele și-au luat din nou avânt și s-au desprins la 18-12. 

Numai că, gazdele au considerat meciul încheiat. Și au primit cinci goluri consecutive. Nu a mai fost timp de mai mult, și Rapid a pus primele puncte în clasament. 

Într-un alt derby al subsolului clasamentului, CSM Slatina a învins la Cluj, pe Universitatea, 23-22. Luciana Marin Popescu a fost MVP-ul partidei cu cele 8 goluri marcate pentru oltence.

Clujul rămâne singura echipă fără punct în prima ligă și se anunță o situație dramatică pentru ardelence, echipă care se zbate de câțiva ani în mediocritate. 

Vineri, Corona Brașov a obținut a 6-a victorie consecutivă, după 31-29 cu Măgura Cisnădie. Brașovul a avut două jucătoare în mare formă: Târcă 10 goluri și Laslo 10. Corona speră de acum să se bată cu SCM Rm. Vâlcea și CSM București chiar pentru titlu. Tot în etapa a 6-a, HC Zalău a învins cu 27-24 pe Gloria Buzău. 

Duminică după-amiază se mai joacă Gloria Bistrița-Minaur Baia Mare. Meciurile SCM Craiova-SCM Rm. Vâlcea și CSM București-Dunărea Brăila se joacă marți, 8 octombrie, respectiv 15 octombrie. 

Vezi și:

EXCLUSIV // VIDEO Florentin Pera, antrenorul unei generații de excepție la SCM Râmnicu Vâlcea: „Am stat și 9 ore la calculator să analizez Bietigheim!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
comabi
comabi  •  05 Octombrie 2019, 15:59

Sa iei 5 goluri in 5-6 minute, fara sa inscrii, denota relaxare. Daca vrei sa rezisti in prima liga, asa ceva este de neconceput!!! Dar, bine ca a venit prima victorie. Sper sa se aseze lucrurile si la Rapid, nu doar la Valcea. CSM Bucuresti + echipe de traditie gen Valcea , Rapid, Zalau, ar putea insemna plus valoare pentru handbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează