SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR

VIDEO Ce dramă! Vardar Skopje câştigă Liga Campionilor la handbal masculin cu un gol marcat în ultima secundă

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 20:55

Vardar Skopje este noua câştigătoare a Ligii Campionilor la handbal masculin. Macedonenii au trecut în finală de marea favorită, PSG, cu scorul de 24-23.

Partida a fost una absolut dramatică. Narcisse a egalat pentru francezi cu 7 secunde înainte de final. Antrenorul lui Vardar a cerut timp de odihnă. Schema desenată a dus mingea în extrema dreaptă, de unde Cupic l-a învins pe Omeyer.

Defensiva lui Vardar a funcţionat impecabil în faţa starurilor campioanei Franţei. Karabatic, Hansen sau Narcisse au fost perfect anihilaţi. Cel mai bun marcator al partidei a fost extrema stângă a noii campioane, Timur Dibirov, cu 7 reuşite.

Vardar s-a calificat în finală după o victorie la fel de tensionată, scor 26-25, în faţa Barcelonei.

Finala mică

Veszprem s-a impus în lupta pentru locul 3, scor 34-30, în faţa Barcelonei. Aron Palmarsson a fost cel mai bun jucător al finalei, reuşind să marcheze 8 goluri. Kiril Lazarov, vedeta spaniolilor, a avut o zi nefastă, cu doar 3 goluri din 9 încercări. A fost al 4-lea sezon consecutiv în care magiarii au ajuns în Final Four-ul competiţiei, fără a se impune vreodată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cristealaur1948
cristealaur1948  •  05 Iunie 2017, 14:11

magiarii....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează