SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRANȚA

VIDEO Ce exerciții fizice face Isabelle Gullden, deși e gravidă în luna a 8-a!

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 21:46

Isabelle Gulden (30 de ani), fostul star al CSM București, se pregătește să devină mamă în doar câteva zile.

Isabelle Gullden, fostul centru al CSM București, echipă cu care a câștigat Liga Campionilor în 2016, suprinde printr-un filmuleț pus pe contul său de Instagram. Suedeza le arată tuturor ce exerciții fizice face, deși mai are doar câteva zile până va naște.

Gullden se pregătește cu bara de 10 de kilograme, cu gantere, dar și cu mingea medicinală. Gullden a întrerupt contractul cu echipa franceză Brest Bretagne, dar va reveni la antrenamente spre finalul anului. Ea semnase un contract pe trei ani cu gruparea granceză, din care a onorat doar unul. Brest Bretagne va fi adversara campioanei României, SCM Rm. Vâlcea, în grupa C a Ligii Campionilor.

Vezi și: 

EXCLUSIV La retragere, Oana Manea vorbește despre cum „echipa națională a fost ceva sfânt!”, un reproș major de la Oltchim și o bătaie cu tort

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  03 Iulie 2019, 23:56

***:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Iulie 2019, 22:22

Serena in luna a 8-a facea exercitii in genul celor facute de Radu Valahu in parcul de camioane. pentru a se pastra in forma, nu de alta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează