SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO Cristina Neagu, atac la Ambros Martin: „N-am înțeles ce s-a întâmplat. Nu mi se pare corect”

Articol de - Publicat miercuri, 21 august 2019 20:26

Cristina Neagu (30 de ani), interul celor de la CSM București și al naționalei României, l-a criticat pe spaniolul Ambros Martin pentru decizia de a părăsi naționala de handbal feminin în an preolimpic.

  • Campionatul Mondial de handbal feminin se se dispută în Japonia, în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie 2019.

Neagu a fost astăzi prezentă la prezentarea lotului vicecampioanei României. Cristina se află în continuare în refacere după accidentarea suferită la Europeanul din iarna trecută. Liderul actualei generații nu a înțeles plecarea lui Martin în Rusia.

- Cum te simți, cum decurge refacerea? 
Nu știu când o să revin pe teren. Deocamdată nu mă antrenez cu echipa. A mers și în sală, am fost alături de fete, dar mă antrenez separat. 

- Cum vezi acest sezon pentru CSM București?
În fiecare an suntem optimiști, dar trebuie să înțelegem că avem o echipă nouă, cu foarte multe jucătoare venite acum. Avem nevoie de timp. Din păcate avem și multe jucătoare accidentate. Este o situația grea, dar sperăm la un sezon mult mai bun decțt cel trecut. 

- Cum va fi meciul cu Vâlcea din Supercupă? 
O să fie foarte greu. Ne lipsesc multe jucătoare, iar alte fete care abia au revenit nu au vut suficient timp pentru antrenamente. 

- Cum ți se pare echipa din acest sezon?
Cred că e cea mai bună echipă a CSM-ului de când am revenit eu aici. Este nevoie de timp, de răbdare, pentru a se lega relațiile. Cred că undeva prin ianuarie putem vedea o echipă la potențial maxim.

- Te gândești la Mondial? 
Mereu mă gândesc la obiectivele echipei naționale. Cel mai mult mă gândesc însă la revenire și să fiu capabilă să joc din nou handbal.

- Este un campionat important, pentru că ne poate asigura calificarea la Jocurile Olimpice...
Este unul dintre cele mai importante sezoane ale carierei mele, dar din păcate am suferit această accidentare. Sper să fiu sănătoasă, să încep să mă antrenez și să joc. Mondialul este foarte important și sper din tot sufletul să obținem o clasare cât mai bun. Pentru unele dintre noi va fi probabil ultima astfel de competiție.

- E bine că Tomas Ryde va fi atât la CSM cât și la națională?
E un avantaj. Antrenorul trebuie să fie prezent la meciuri, să aleagă. Pentru mine personal a fost un șoc să aud că Ambros nu mai este antrenorul naționalei. El vorbea mereu despre Jocurile Olimpice, era țelul lui. N-am înțeles ce s-a întâmplat. Dacă el așa a ales, să lase echipa cu un an înainte, nu este fair. Mă bucur că a venit Tomas. 

- O să aveți sanșa să vă întâlniți cu naționala Rusiei și cu Rostov, echipele pe care le antrenează.
Nu e vorba despre motive personale în astfel de meciuri. Din punctul meu de vedere nu se cuvine să facă așa ceva într-un astfel de moment. Nici nu vreau să comentez foarte mult. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
2424341611224862
Ivan Lesanu  •  22 August 2019, 17:53

Doresc din toata inima ca CSM sa nu ajunga in final four. *** de la conducerea clubului au desfiintat sectiile de rugby si volei ca sa faca un super budget pentru a antrena niste legionare de la alte echipe nationale pe banii nostri. Pe mine o astfel de performanta nu ma incanta. Eu doresc *** mai mulri copii din Bucuresti sa practiece sportul voleiul, baqsket, polo,rugby. Cu banii cheltuiti aiure pentru parasutele de la CSm se putea forma cel putin 10 sectii pentru copii la care sa fie atrasi mii de copii din Bucuresti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2424341611224862
Ivan Lesanu  •  22 August 2019, 17:42

Ambros este un maximalist. Omul peste tot unde a fost a facut performanta. Cu lotul de astazi a Romaniei o adunatura de fuve pline de ele si cu caracter zero, omul nu avea nici o sansa sa obtina ceva performanta si atunci a ales sa plece.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  22 August 2019, 13:01

Din declaratii reiese că Ambros este și antrenorul naționalei Rusiei....Așa este că nu știam...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează