SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din Liga Campionilor: „Felicitări Reginei!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 22:13

Cristina Neagu (30 de ani) a fost desemnată cea mai bună jucătoare din Liga Campionilor la handbal feminin în anul 2018. 

  • Gyor - CSM București se joacă sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1 și TV Digi Sport 1.

Neagu a fost favorita fanilor care au votat pe site-ul oficial al EHF. Sondajul la care au participat peste 10.000 de persoane a avut o câștigătoare detașată.

„O singură jucătoare putea obține această distincție. Felicitări Reginei Cristina Neagu!”, a fost postarea prin care oficialii Federației Europene de handbal au făcut anunțul.

Cristina le-a mulțumit celor care au votat-o prin intermediul unei postări pe Facebook: „Mulțumesc tuturor pentru voturi! E un sentiment minunat să văd că sunteți atât de mulți care mă susțineți de fiecare dată!”.

neagu se recuperează

Cristina Neagu se recuperează după accidentarea suferită în meciul cu Ungaria, de la EURO 2018. Interul stânga a fost operat și va sta departe de teren cel puțin 6 luni.

Vezi și: 

Fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, CSM București dă testul adevărului pe terenul lui Gyor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  26 Ianuarie 2019, 07:12

Iata ca dupa fotbal, a venit si randul altui sport sa aiba un titlu regal. Evident ca doar hartia de impachetat peste e in stare sa atribuie asemenea titluri. Macar "regina" asta din handbal a castigat ceva pentru Romania, pe cand "regele" din fotbal absolut nimic. Cum in fotbal am avut si un "print", e de asteptat ca aceeasi hartie de impachetat peste sa atribuie si titlul de "printesa" cuiva. Messi de romanika din handbal nu descoperiti bai gigistilor? Sau brilianta, diamanta, magiciana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close