SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO Fază teribilă la handbal! O rapidistă lovită în figură cu mingea, după fluierul arbitrului! Revoltă pe facebook: „Mesaj către cooperativa agricolă”

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 22:30

Managerul echipei de handbal feminin Rapid București, Bogdan Vasiliu, a postat pe pagina sa de facebook, după înfrângerea suferită pe teren propriu de Rapid, 27-31 cu Gloria Buzău, un mesaj dur, și în același timp, ironic, la adresa conducerii Federației Române de Handbal. 

„Mesaj către cooperativa agricolă...mai bine dați un comunicat cu clasamentul unităților de producție...ar fi mai ușor”, a scris oficialul giuleștean.  

Rapidul s-a plâns de maniera de arbitraj a cuplului Murariu-Tăbăcariu din Piatra Neamț, care „au fluierat într-o singură direcție din minutul 26 până la final”, cum au punctat giuleștenii. Echipa pregătită de Robert Licu a condus cu 14-13 și cu 18-17, ultima oară, în minutul 38. Buzăul a întors rezultatul și a câștigat 31-27. 

Oficialul rapidist a postat și un video cu o fază litigioasă din timpul partidei, petrecută în minutul 34. Atunci, Andreea Pricopi Rotar a fost oprită din atac de Ana Maria Chirigiu. Nervoasă, buzoianca o lovește cu mingea în față, dar cei doi arbititri dictează doar eliminare de două minute. 

Cuplul din Piatra Neamț a fost suspendat sezonul trecut după meciul de la Zalău, între HC și Măgura Cisnădie, 28-22.  
 

Daca dai doar eliminare de doua minute dupa gestul acesta total nesportiv e clar ca ai nevoie de un control la ochi ... sau nu vrei sa o elimini definitiv pe cea mai valoroasa jucatoare a Buzaului .... din pacate e doar una dintre numeroasele greseli de azi ... era minutul 34 , scorul fiind la momentul respectiv 16 14 pt rapid #cooperativa #singuriimpotrivatuturor #impotrivasistemului #respectatimunca 🚨🚨🚨🚨

Publicată de Bogdan Vasiliu pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Tot Bogdan Vasiliu s-a plâns, pe facebook, și de meciul de la Zalău, pierdut de giuleștence etapa trecută, 20-26.  

La meciul din Giulești au asistat sâmbătă doi oficiali ai Federației Române de Handbal: secretarul general Cristina Vărzaru și vicepreședintele Sorin Dinu, ultimul fost mare arbitru internațional. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Septembrie 2019, 22:59

am inteles..esti microbist

Vezi toate comentariile (1)
Comentează