SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO+FOTO Arbitrii se fac de râs și la handbal: fază antologică la CSM București - Vistal! » Oana Manea: "Mă abțineam să nu râd" + Cum arată grupa principală

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 18:56

Meciul dintre CSM București și gruparea poloneză Vistal Gdynia (34-22), ultimul al bucureștencelor în grupele Ligii, a fost marcat de o greșeală mare de arbitraj în prima parte, când scorul era încă strâns. 

Arbitrele Ana Vranes și Marlis Wenninger au validat un gol fantomă la scorul de 14-13 pentru CSM București, când Oana Manea a trimis o minge pe lângă poartă. Deși polonezele au protestat vehement, cele două arbitre nu au revenit asupra deciziei, iar reușita a rămas în contul bucureștencelor.


Foto: Captură TV Telekom Sport

VIDEO cu golul fantomă din meciul CSM București - Vistal Gdynia

La finalul meciului, Oana Manea a povestit că s-a abținut cu greu să nu râdă la faza respectivă.

"Mă abţineam să nu râd la acea fază pentru că ştiam că nu a fost gol", a spus Oana Manea pentru TV Telekom Sport.

Grupă de foc în următoarea fază

După ce a câștigat grupa preliminară din care au mai făcut parte Krim Ljubljana, FHK Nyk și Vistal, CSM București și-a aflat adversarele din următoarea fază a competiției. 

CSM București va juca în Grupa 1, din care vor face parte unguroaicele de la Gyor, rusoaicele de la Rostov Don și danezele de la Midtjylland. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
palincarul
palincarul  •  19 Noiembrie 2017, 23:37
Postat de Mike Vandal pe 19 Noiembrie 2017, 21:36

Daca nu faceai parte din *** *** numita Romani poate atrageai atentia arbitrilor asupra faptului si le-ai fi sugerat sa nu valideze golul.Dar fiind Romanca asta te indreptateste sa te amuzi pe seama altora care sunt furati ,poate dintr-o simpla greseala ,de ce m-ar surprinde cand faci parte ***?Mi-e greata de mai toti Romanii cu rare exceptii.

Ungure, ciocul mic, niciodata nu veti putea voi sa vorbiti despre civilizatie, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

palincarul
palincarul  •  19 Noiembrie 2017, 23:36

Ungure, tu vorbesti despre civilizatie? Ai vazut cumva meciul de la Debrecen? Ba macar taci din gura, ca si asa sunteti rusinea Europei!

adyy25
adyy25  •  19 Noiembrie 2017, 23:41

Deci portarita i-a aratat mingea ca era in spatele portii, iar arbitra ce arata? Ca e plasa sparta? Pai si a lasat-o asa? Cat despre Manea, eu nu-i reprosez nimic. Cati jucatori din cei care primesc ceva nemeritat refuza? Fie un aut, un fault, un corner, un penalty, un gol? Plus ca era un oficial al csm-ului care se implicase in discutia de dupa si bineinteles ca isi dorea validarea golului. Cum era sa vina Manea, sa ne arate ca e mai catolica decat papa si sa le lumineze pe arbitre si observatoare? Asa, poetic, in curtea scolii, asa imi invat si eu copilul sa fie. Dar intr-o competitie, cand e un joc de echipa si iti poti dezavantaja intreaga echipa, cand poate ca de atatea ori adversarele au primit decizii de arbitraj nemeritate, parca, te abtii. E datoria arbitrelor sa vada. Pe Hategan de ce nu l-au ajutat jucatorii elvetieni? Ori ei erau toti cu mainile pe sus. Si exemplele sunt nenunarate, sunt nelipsite la vreun meci (de echipa). La un meci de tenis de exemplu, e altceva......

Vezi toate comentariile (13)
Comentează