SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Cristina Neagu, la primul antrenament alături de CSM Bucureşti!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +17   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2017 14:07

CSM București s-a reunit marţi în vederea noului sezon, sub conducerea noului antrenor, daneza Helle Thompsen, dar și cu noile vedete Cristina Neagu, Amanda Kurtovici, Marit Malm Frafjord, Sabina Jakobsen și Nathalie Hagman.

S-a terminat vacanța și pentru campioana României, CSM București. Marți de dimineață "tigroaicele" s-au prezentat la apelul făcut de noul antrenor al echipei, daneza Helle Thomsen.

Nu au lipsit noile transferuri ale formației, superstarurile Cristina Neagu, Amanda Kurtovici, Marit Malm Frafjord, Sabina Jakobsen, Aneta Udriştoiu și Nathalie Hagman.

Norvegianca Frafjord a impresionat cu forța ei deosebită. Pivotul a făcut genuflexiuni cu 85 de kilograme în spate!

"Pornim la un drum nou, o să am la dispoziție un lot extrem de valoros, dar pentru mine important e acum să le fac pe fete să joace ca o echipă. Nu va fi ușor, dar am încredere că voi reuși", a declarat daneza, care va avea un obiectiv clar cu CSM: campionatul, Cupa României și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta.

La prima ședință de pregătire handbalistele au dat câteva teste fizice cu preparatorul echipei, Adrian Vasile, după care au intrat în sala de forță. Acolo "regine" au fost jucătoarele nordice, Line Jorgensen, Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic, jucătoare obișnuite foarte mult să lucreze cu greutăți.

Helle Thompsen le-a oferit posibilitatea să pună și 5 minute mâna pe minge, dar mai e mult până "tigroaicele" vor trece la joc. Mai au de tras din greu în programul de pregătire fizică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
meltibi
meltibi  •  18 Iulie 2017, 19:15

Eu nu inteleg de criticam atat, in loc sa fim mandrii ca avem o Echipa care a luat Liga Campionilor, noi ne tot punem intrebari cum le plateste pe handbaliste, de ce atat, cand in tara asta se fura de peste tot .Bravo CSM Bucuresti, ca a auzit o Europa intreaga de voi, si felicitari domnului Oprescu ca a creat-o si doamnei Firea ca a mentinut-o!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  18 Iulie 2017, 17:04

S Halep si CR Neagu fac parte din tezaurul Romaniei !

standart
standart  •  18 Iulie 2017, 15:27

Intrebarea: daca csm e clubul primariei si jucatoarele sunt angajate platite de la buget, se aplica si in acest caz legea salarizarii bugetarilor? Si daca nu, de ce nu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează