SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMAN - CSM BUCUREȘTI 25-29

VIDEO Jucătoarele de la CSM București au fost filmate topless la dușuri: "S-a văzut tot din parcare. Au fost aplauze la scenă deschisă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 18:42

Jucătoarele lui CSM București ar fi fost surprinse dezbrăcate la dușuri după meciul câștigat luni pe terenul lui Roman, scor 29-25.

 Site-ul ziarpiatraneamt.ro susține că organizatorii n-au pus niciun fel de perdea la geamurile de la dușuri, iar jucătoarele din Capitală au fost spionate de spectatorii care plecau de la meci.

Iată descrierea pe care o face sursa citată referitor la acest subiect: "Mișcările de felină ale jucătoarelor au putut fi admirate în voie din parcarea din fața Sălii Sporturilor. Și aplaudate la scenă deschisă! Deci, se poate! Jos pălăria pentru ambele spectacole!".

Imaginile VIDEO au fost blurate de site-ul respectiv: 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
1529889800438003
Ferenc József  •  04 Februarie 2018, 00:40

Din articolul asta se aude hahaiala por_ului de Serban Nicolae: "Hahaha! Am o poza cu tine facand sex anual! hahaha!" Cam asta e nivelul

deva1
deva1  •  02 Februarie 2018, 17:10

Nici scuze nu cereti pt.articol!oare jubilati cu totii in redactie , in spatele laptopurilor si androidelor!Azi -maine ajungeti sa puneti pornografie pe site!cei de la protectia audio-vizualului atlr trebui sa se autosesizeze.V-ati plictisit de imaginile si filmele de n birourilor voastre ?Cu asta va ocupati?voi nu aveti copii,neveste,mame?scrieti de sport nu de subiecte cu aluzie erotica!dati-va demisia cu totii.lasati altii curati la suflet care traiesc pentru sport si stiu ce inseamna un vestiar ,un dus dupa meciuri!Rusine !ce cauta fata aproape goala din josul paginii in fiecare ziar online,zilnic?

1097770120266772
Vasile Alexe  •  02 Februarie 2018, 14:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează