SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

VIDEO Naționala de handbal feminin a României a revenit în țară! Ce au spus elevele lui Ambros Martin la aeroport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 16:38

Naționala de handbal femnin a României s-a întors azi din Franța, unde a participat la Campionatul European, obținând locul 4. Jucătoarele noastre au fost așteptate de câteva zeci de fani, au primit flori și au părut destul de mulțumite cu performanța obținută. 

AICI REACȚIILE VIDEO

Mădălina Zamfirescu, Gabriela Perianu și Bianca Bazaliu au oferit reacții chiar la Aeroportul Otopeni:

"A fost o experiență plăcută. S-ar fi putut mai mult. Dacă Cristina ar fi fost sănătoasă poate nu s-ar fi ajuns aici. Le felicit pe fete, am arătat că ne putem bate cu oricine. Mă bucur de acest rezultat și cam atât", a zis Mădălina Zamfirescu.

"Pentru moralul nostru e un loc foarte bun. Suntem mândre de ceea ce am făcut. Am început tare turneul, probabil că acela a fost vârful nostru de formă. Nu mai contează evoluția, ci doar rezultatul. A contat mult că a lipsit Cristina, visul nostru rămâne însă Olimpiada", a zis Gabriela Perianu.

"Ne doream mult mai mult, dar din păcate atâta s-a putut. Sunt foarte mândră de fete. Nu îmi doream să ajung la națională în acest context. Îi doresc multă sănătate Cristinei și sper să revină mult mai puternică, poate de 10 ori mai bună. Din păcate eu am ajuns la națională după o accidentare urâtă a Cristinei", a zis și Bianca Bazaliu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
niciolaie
niciolaie  •  17 Decembrie 2018, 21:00

E GRELE TARE CU HAMBALUL ASTA ROMINESC

787289904705560
Constantin Andrei  •  17 Decembrie 2018, 19:24

BRAVO FETELOR NOASTRE CARE AU OCUPAT UN LOC 4 ONORABIL. PROBLEMA ESTE INSA ALTA, AM AVUT DE-A LUNGUL TIMPULUI MARI JUCATORI DE RASUNET MONDIAL IAR NOI ADUCEM ANTRENORI STRAINI CARE NU CUNOSC HAMBALUL ROMINESC FOARTE BINE, SINT CONVINS CA DACA AM FI AVUT O SELECTIE MAI ATENTA PE ALT LOC EREAM ACUM. AR FI CAZUL CA TOATA CONDUCEREA HAMBALULUI SA DEMISIONEZE DE URGENTA, EI SINT PRINCIPALI VINOVATI. DEMISIA DEMISIA NU MAI TINETI DE SCAUNE PENTRU CA SINTETI NISTE INCOMETENTI.

merace
merace  •  17 Decembrie 2018, 18:38

Romania a luat locul 4 la CE feminin, asta nu e de colea, mai ales ca nu a mai avut asa performanta din 2010, cand a luat bronzul. Echipa e in crestere, e calificata direct la CM, Cristina Neagu a devenit golgeter CE alltime... Eu cred ca e meritoriu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează