SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA

VIDEO Salonul de înfrumusețare SCM Rm. Vâlcea: „A fost o transformare incredibilă. Voi decideți dacă vă place”

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 13:18

Kristina Liscevic și Raluca Băcăoanu, jucătoarele de la SCM Rm. Vâlcea, s-au relaxat după egalul de la Krim Ljubljana, 28-28, din grupele Ligii Campionilor.

După o săptămână grea, în care am fost bolnavă, este timpul să vă prezint o nouă fată din echipa mea care are un mare talent: make up artist.... Ra-lu-caaaaa Băcăoanuuuuu! A fost o transformare incredibilă, o idee genială. Voi decideți dacă vă place", a scris pe contul său de Instagram Kristina Liscevic.

Centrul naționalei Serbiei a postat apoi filmulețul în care a intrat pe mâna pivotului „tricolor". Colegele i-au făcut galerie Ralucăi, aceasta văzându-și însă de treabă. La final, Kristina arăta cu totul altfel, mult schimbată față de jucătoarea pe care o vedem pe terenul de handbal!

CITEȘTE ȘI:

KRIM - SCM. RM. VÂLCEA 28-28 // VIDEO Virusul nu le-a putut răpune! Campioana României, egalată în ultimele 10 secunde, dar are șanse mari de calificare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pugliesi
pugliesi  •  24 Februarie 2020, 13:52

Pai normal ca le arde de fardat. Sunt dudui care toacă banul public.

bazinga
bazinga  •  23 Februarie 2020, 15:22

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează