SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA

VIDEO Scandal după CSM București - SCM Rm. Vâlcea! Florentin Pera iese la atac: „Și-au bătut joc de munca noastră”

FOTO: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures +5   FOTO
FOTO: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 21:52

După ce CSM București a câștigat cu SCM Rm. Vâlcea, scor 23-22, Florentin Pera a tunat la adresa arbitrajului la finalul partidei. Tehnicianul vâlcean crede că a fost viciere de rezultat pentru că la ultima fază, Liscevici a fost oprită, fără să facă pași. „Șansa egalului ne-a fost luată!”

Florentin Pera a fost foarte acid la adresa celor doi arbitri, Ionuț Cazan și Gesur Suliman, delegați de FRH deși în acest campionat au condus un singur meci în Liga Națională feminină și patru în cea masculină.

„E foarte mare dezamăgirea atunci când pierzi un meci așa cum am pierdut noi azi! Și nu e primul la modul ăsta. Nu vreau să spun multe, dar am o rugăminte, având în vedere că suntem campionii României, am câștigat o Supercupă, un campionat, am ajuns în sferturile Ligii Campionilor! Să se dea o decizie după acest meci. CSM când a pierdut la un gol, la Zalău, acei arbitri au fost scoși din handbal, pentru că a pierdut CSM! Noi dacă am pierdut la un gol acasă sezonul trecut cu CSM, pe un gol incorect, marcat de Radicevici deși trecuse un metru centrul terenului, nu s-a luat nicio decizie!", a declarat Pera.

„Arbitru din București, observator din București! De ce nu din Vâlcea?"

Pera a fost radical și din cauza faptului că federația pune la meciurile cu Vâlcea numai arbitri din București. 

„Înainte de acest joc am făcut o solicitare, normală zic eu, să nu mai avem arbitri din București. Unul dintre cei doi arbitri, Suliman, e profesor de sport în București!. Stă în București de doi ani, nu e din Medgidia. Observatorul e din București. De ce nu se poate să fie și un arbitru din Vâlcea la un meci cu București? Nu vreau să spun multe la cald, dar e o muncă în spate și e normal să suferi. Le-am simțit dezamăgite pe fetele mele, le-am simțit că meritau mai mult. Vreau doar să se ia o decizie", a tunat Pera.

„La ultima fază, e influențare de rezultat. Am primit telefoane să nu declar nimic, asta ar însemna să-mi calc în picioare munca mea și a echipei mele"
Florentin Pera

„Sunt fericită și mândră de echipă că am luptat până la final. Au fost câteva momente mai slabe, nu am reușit să mai marcăm, din cauza încărcăturii, dar e bine că a fost victorie. Suntem favorite acum la titlu, dar campionatul se joacă până în ultima etapă, noi trebuie să fim focusate pe fiecare meci, să dăm tot ce avem mai bun pentru a ieși învingătoare la final" 
Crina Pintea

VIDEO » Bătaie între antrenori la finalul meciului

Vezi și:

VIDEO CSM câștigă dramatic meciul cu SCM Rm. Vâlcea! Bătaie între antrenori la finalul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
ceaiuri
ceaiuri  •  12 Martie 2020, 21:22
Postat de razvyyc pe 11 Martie 2020, 23:13

Au fost sau nu au fost pasi la ultimul atac valcean? A avut CSM un atac de 2 minute in acest meci, fiind tinuta in atac până la acea pătrundere a Cristinei Neagu?

dar penultimul atac cu ratarea lui Neagu..si Da Silva clar in semicerc,se putea da lejer 7m

ceaiuri
ceaiuri  •  12 Martie 2020, 20:18

Pera e un stahanovist si se vede rezultatul la echipa(chit ca nu are jucatore ce pot face difereta intr-un joc)care arata bine,cateva scheme lucrate dar ii lipseste..intuitia uneori,liscevic obosita(fraga absenta se vede)tb poate schimbata,incercata zamfirescu,glibko e buna dar numai la anumite meciuri(brazilianca poate incerca sa incheie contractul la club... poate cu inca un gol)poate un secund sa-ti zica ce poti schimba...ibericile joaca bine cand echipa e ok(mondialul e un exemplu)dar cand jumatate din echipa nu joaca totul se schimba

2659005924221784
Timpa Dan  •  12 Martie 2020, 20:13

7 m la Neagu in ultimele minute, neacordat! Da Silva ii da peste mâna! Asta nu a văzut dl Pera!!???

Vezi toate comentariile (21)
Comentează