SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

Un handbalist român ia cu asalt internetul. VIRAL pe facebook cu maneaua „Izoleta": „Așa sunt zilele mele, nu mai pot să ies la bere!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 13:40

Pivotul echipei de handbal CS Medgidia, Ion Cătălin, își petrece mult timp în casă, după ce în România a fost declarată stare de urgență, iar toate competițiile sportive au fost oprite.

După ce-a făcut tot felul de exerciții fizice în gospodărie și a cărat butelii pentru antrenamentele zilnice, pivotul din Medgidia s-a apucat de cântat. Iar în doar câteva zile, filmulețe postate pe rețelele de socializare, alături de un prieten, au devenit VIRALE!

Jucătorul din L2 face spectacol în foișorul casei în care locuiește, iar până acum a filmat și publicat patru piese în plină pandemie COVID-19. Melodiile handbalistului se numesc, sugestiv, „Izoleta".

CITEȘTE ȘI:

Cât respectă România carantina? Google a publicat raportul COVID-19: cum a scăzut mobilitatea românilor per total și județ cu județ

Trump sfidează pandemia în ziua în care SUA a anuțat un nou record mondial al deceselor » „Nu mă văd purtând mască”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close