HANDBAL  ·  OLTCHIM-KRIM LJUBLJANA, DUMINICĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Vin în frunte cu primarul » Krim îl va avea ca şef de delegaţie la Vîlcea pe edilul oraşului Ljubljana

Oltchim va juca duminică meciul decisiv pentru calificare în semifinalele Ligii
Oltchim va juca duminică meciul decisiv pentru calificare în semifinalele Ligii

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 22:05

Fosta campioană a Europei, Krim Ljubljana vine la Vîlcea avîndu-l ca şef de delegaţie pe primarul Ljubljanei, Zoran Jankovici, fost preşedinte al clubului.

Interes enorm şi pentru Krim Ljubljana înaintea partidei cu Oltchim, din ultima etapă a grupei a doua principale în Liga Campionilor. Slovenele sînt pe primul loc în grupă, cu 8 puncte, fiind sigure de calificare, dar îşi doresc să rămînă pe prima treaptă.

Krim vine în Romînia avîndu-l ca şef de delegaţie chiar pe primarul Ljubljanei, Zoran Jankovici, cel care a fost mai bine de zece ani preşedintele clubului şi principalul sponsor al echipei. De altfel, în perioada în care Jankovici a fost preşedinte, Krim a avut cele mai bune rezultate în Europa. A cîştigat în 2001 şi 2003 cel mai preţios trofeu, jucînd în alte trei rînduri finala: 1999, 2004 şi 2006.

"Zoran e un tip extrem de ambiţios. Cînd se implică în ceva îi place să fie numărul unu. Acum am înţeles că s-a implicat iar la echipă şi cu siguranţă Krim va redeveni o forţă", a declarat Luminiţa Huţupan Dinu, cea care a apărat şase ani poarta Krimului, în cea mai bună perioadă din istorie.

Întîlnire Jankovici-Oprescu Zoran Jankovici nu vine în România doar pentru handbal. El are programată şi o întîlnire cu primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu.

N-au primit banii de la Oprescu
Handalistele Oltchimului încă mai aşteaptă ca Sorin Oprescu să-şi ţină promisiunea şi să vireze în contul clubului vîlcean suma de bani promisă anul trecut. "Acum avem şanse mari la semifinale, fetele au uitat de toate neajunsurile, sperăm ca toţi cei care au promis că vor fi lîngă noi să-şi respecte promisiunile", a declarat preşedintele Petre Berbecaru.Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (5)
luciansj  •  13 Martie 2013, 11:45

Doar o persoana a inteles mesajul, restul...

ultras.nationalist  •  13 Martie 2013, 10:51
Postat de luciansj pe 13 Martie 2013, 02:47

De HC Zalau care s-a calificat in semifinalele cupei EHF de ce nu scrieti ? A spart-o in ambele manse pe Itxako Navarra, care a si batut-o pe Valcea in ultimul timp. Prea mult fotbal si Oltchim. Mai sunt si alte sporturi, alte echipe.

S-a scris ieri despre HC Zalau pentru ca meciul a fost luni,Itxaco nu mai este aceea echipa care a reusit sa bata Oltchimul si care a jucat finala LC,Itxco a trecut printr-o perioada foarte proasta din punct de vedere financiar si este o echipa sub HC Zalau in acest moment.Despre Oltchim se scrie mai mult pentru ca joaca la alt nivel....Oricum ai si tu dreptate,ar trebui sa se scrie si despre alte sporturi...

mathed  •  13 Martie 2013, 09:49

Daca Oprescu da bani Oltchimului din bugetul bucurestenilor trebuie dat la justitie!!!

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1