SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR / HCM CONSTANTA-THW KIEL (ORA 19:30, LA TV SPORT)

Vine campioana!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2007 00:00

HCM Constanta primeste vizita "reginei" Europei, THW Kiel. Fara vreun punct dupa primele doua etape, HCM Constanta primeste astazi, de la ora 19.30, vizita campioanei Europei, THW Kiel, in runda a treia din grupele Ligii Campionilor. Aflati intr-o pasa proasta, constantenii viseaza sa renasca in fata celei mai puternice echipe din lume. "Cred ca THW Kiel va suferi la Constanta. Avem sanse sa le facem fata si ne gindim chiar si la o victorie", a marturisit directorul executiv al campioanei Romaniei, Nurhan Ali.

"Vom apela din nou la o aparare avansata, pentru ca trebuie sa le blocam linia de 9 metri. stiu ca le lipsesc multi jucatori, dar au o banca de rezerve foarte puternica", a adaugat si antrenorul Eden Hairi. "Jucam cu o echipa extrem de puternica, dar nu sintem speriati. Speram sa prinda si ei o zi mai proasta", a marturisit interul Tomislav Broz.

Din pacate, dupa centrul Alexander Adzic, accidentat in urma cu doua saptamini, gruparea de pe Litoral l-a pierdut pentru acest joc si pe experimentatul pivot Peter Hejtmanek. Cehul de 32 de ani a suferit o contuzie puternica la genunchiul piciorului sting. Nici germanii nu stau prea bine, avind cinci absente de marca, interii Nikola Karabatic, Filip Jicha, Kim Andersson si Christian Zeitz, toti accidentati, plus centrul Ales Pajovic, care nu are drept de joc in Liga Campionilor, adus recent de la Ciudad Real.

Infringeri clare

Cele doua echipe s-au aflat in grupele Champions League si in sezonul trecut, germanii cistigind ambele intilniri. La Constanta, Kiel s-a impus cu 37-28, in timp ce in Germania gazdele au zdrobit campioana Romaniei, 47-31. In clasamentul final al grupei, Kiel a ocupat primul loc, obtinind in cele din urma si trofeul, in timp ce HCM Constanta s-a clasat pe pozitia a treia.

I-au invitat pe "tricolorii"
In tribunele Salii Sporturilor ar putea fi prezenti si componentii echipei nastionale de fotbal a Romaniei, aflati la Constanta pentru meciul cu Olanda. "I-am transmis domnului Piturca si jucatorilor ca ii asteptam la meci daca programul le permite", a dezvaluit Nurhan Ali. Totodata, oficialii si handbalistii constanteni au facut apel la suporteri sa vina in numar cit mai mare in tribune.

Clasament Grupa B
1. THW Kiel 2 2 0 0 71:60 4p
2. Montpellier 2 1 0 1 60:57 2p
3. Hammarby 2 1 0 1 61:62 2p
4. HCM Constanta 2 0 0 2 48:61 0p
Rezultate: Montpellier-Kiel 32-34, Hammarby-HCM Constanta 33-25, HCM Constanta-Montpellier 23-28, Kiel-Hammarby 37-28.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează