SPORTURI  »  HANDBAL  »  VIVE KIELCE-PSG 34-24

VIVA KIELCE - PSG 34-24 // Surpriză incredibilă în turul sferturilor Ligii la handbal masculin: PSG, cea mai bogată echipă a lumii, UMILITĂ în Polonia

Viva Kielce - PSG // foto: Twitter PGE Vive Kielce
Viva Kielce - PSG // foto: Twitter PGE Vive Kielce

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 21:52

Vive Kielce, campioana Poloniei la handbal masculin, câștigătoarea Ligii Campionilor din 2016, a învins la 10 goluri diferență, 34-24, pe Paris Saint Germain, cea mai bogată echipă din lume, principala favorită la câștigarea trofeului, în acest sezon.

Surpriză incredibilă în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la masculin. Parizienii au câștigat detașat grupa din care au făcut parte, cu 13 victorii și o singură înfrângere, calificându-se direct în „sferturi”.

Numai că sâmbătă seara, în Polonia, starurile de la PSG au fost de nerecunoscut. Mikkel Hansen, Nikola Karabatic, Uwe Gensheimer, Sander Sagosen, Thierry Omeier și ceilalți jucători plătiți regește la Paris, au fost umiliți de echipa condusă de legendarul Talant Dușebaev.

 Vedetele au fost mult mai puțin cunoscuții Vladimir Cupara, portarul sârb din poarta polonezilor, bielorușii Vladislau Kuleș și Artsem Karalek, croatul Luka Cindrici sau Alex Dușebaev, fiul cel mare al antrenorului de la Vive Kielce. 4.200 de polonezi au trăit o seară magică, nevenindu-le să creadă la final că favoriții câștigaseră la o asemenea diferență.

Au fost lacrimi de fericire în rândul fanilor, un meci pe care leșii nu îl vor uita niciodată!  Calificarea se va juca la Paris, pe 5 mai, dar e greu de crezut că PSG va putea remonta diferența imensă de 10 goluri. Ar fi dezastru pentru echipa care cheltuiește an de an peste 15 milioane de euro și care nu a reușit până acum să câștige trofeul Ligii! 

Rezultate sferturi de finală

Nantes-Barcelona 25-32
Flensburg-Veszprem 22-28
Vardar Skopje-Pick Szeged 31-23
Vive Kielce-PSG 34-24

Pe 1-2 iunie se va disputa Final Four-ul Ligii Campionilor, la Koln (Germania). Campioana en-titre, Montpellier, nu a reușit nici măcar să treacă de faza grupelor.

 Vezi și: CSM București, în finala Challenge Cup! Cu cine joacă în ultimul act + ar putea deveni a cincea echipă din România care câștigă competiția

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
reteleanu
reteleanu  •  28 Aprilie 2019, 08:41

une nouvelle "qatarstrophe", spune presa franceza, asta inainte ca si la fotbal, aseara, clubul qatarez din paris sa piarda un nou trofeu. dar e ceva mai adanc aici, qatarezii doar au raspuns spiritului parisului, cel mai frumos, dar si cel mai rece si impersonal oras din lumea asta. este un oras care a adunat cei mai buni specialisti din lume (nu numai in sport) care n-au absolut nicio empatie, nicio relatie unii cu altii. karabatic, hansen, cavani si neymar sunt niste profesionisti care dupa ce or sa termine treaba nici n-or sa se mai salute intre ei. repet, e spiritul orasului (nu e ca la manchester, barcelona, londra) unde daca n-ai fric, boulot sau neamuri literalmente poti sa mori de foame. daca neymar se lasa maine de fotbal si pierde toti banii, nimeni pe strazile parisului nu-i va da niciun pahar cu apa, si el stie asta.

emilou
emilou  •  27 Aprilie 2019, 23:25

Omeyer, Hansen sau Karabatici pot castiga fiecare de unul singur un meci. Calificarea nu e jucata.

cneius
cneius  •  27 Aprilie 2019, 22:58

"câștigătoarea Ligii Campionilor din 2016..." invinge PSG iar voi considerati asta o "surpriza incredibila" ???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează