SPORTURI  »  HANDBAL  »  PROBLEME

Au luat Liga în 2016, dar riscă să dispară din cauza problemele financiare » Toate vedetele își caută deja echipe!

FOTO: Facebook @kielcehandball
FOTO: Facebook @kielcehandball

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 17:51 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 17:51

Vive Kielce, câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal masculin în sezonul 2015/2016, riscă să dispară. 

Vive Kielce, club înființat în 1965, a dominat handbalul polonez din ultimele decenii, 19 titluri de campioană în palmares. A cucerit și o Ligă a Campionilor, în 2016, dar viitorul este incert. 

Tom Brady va avea un salariu COLOSAL după retragere » Cel mai mare contract de analist TV din istorie: câștigă de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu
RECORD
Tom Brady va avea un salariu COLOSAL după retragere » Cel mai mare contract de analist TV din istorie: câștigă de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu

Problemele mari pentru Vive Kielce

Polonezii au avut mari probleme financiare în ultimele sezoane, dar au reușit de fiecare dată să o scoată la capăt. Investițiile majore făcute în ultimii ani și plecarea principalului finanțator au adus echipa în punctul de a nu putea continua activitatea în actuala formă. 

Clubul a emis un comunicat în care anunță că vor termina actuala stagiune, apoi se vor restructura. O decizie finală va fi luată la finalul lunii martie. 

„Le mulțumim jucătorilor, oamenilor din club și autorităților locale. Vom termina sezonul în actuala formulă. Decizia cu privire la sezonul următor va fi anunțată în luna martie”, se arată în comunicatul clubului. 

Câștigă Liga înainte să dispară?

Formația din Kielce, pregătită de legendarul Talant Dujshebaev, are un sezon aproape perfect în Liga Campionilor. A câștigat 9 din primele 10 meciuri disputate în grupa B și este aproape sigură de calificarea direct în „sferturile” competiției. 

Din vară, toate vedetele echipei vor pleca. Andreas Wolff, Dylan Nahi, Daniel Dujshebaev, Alex Dujshebaev, Nedim Remili sau Artsem Karalek se numără printre cei mai curtați handbaliști.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Se despart la vară de o campioană olimpică » A jucat doar 7 meciuri în Liga Campionilor

Sistemul prin care Novak a dat bani Federațiilor stârnește nemulțumiri: „Cum să faci rezultate fără bani?” » Cum s-au împărțit sumele și cine a pierdut față de 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  02 Februarie 2023, 19:06

Trist ca se intampla asta, oare va profita Barcelona si o sa ii aduca pe cei 3 Dujshebaev? Va reusi si Dinamo sa "ciupeasca" vreo vedeta de la ei? Remili ar fi bomba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează