SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Vizitiu, pusă pe liber » Interul dreapta nu mai face parte din lotul Oltchimului

Patricia Vizitiu trebuie să îşi caute o nouă echipă.
Patricia Vizitiu trebuie să îşi caute o nouă echipă.

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 21:35

Interul dreapta de la Oltchim va trebui să-şi caute echipă, fiind anunţată că nu mai face parte din lot de la 1 octombrie.

Patricia Vizitiu (23 de ani), interul dreapta de la Oltchim, nu va mai face parte din lotul campioanei României, Oltchim Rm. Vîlcea, începînd cu 1 octombrie 2012. Jucătoarea a fost anunţată să-şi caute echipă, antrenorul Jakob Vestergaard nebazîndu-se pe serviciile sale pentru viitorul sezon.

Oprită să se recupereze
Vizitiu şi-a terminat contractul cu gruparea vîlceană la 30 iunie 2012. În mai anul acesta, în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Londra, în disputa dintre România şi Muntenegru, jucătoarea s-a accidentat grav, suferind o ruptură de ligamente la genunchiul stîng. Ca să nu-şi lase fosta jucătoare pe drumuri, clubul Oltchim a anunţat imediat că-i va mai prelungi contractul.

"Datorită responsabilităţii sociale la care clubul Oltchim subscrie fără ezitare, dar mai ales pentru a dovedi că nu îşi abandonează sportivele cînd acestea devin inapte de joc din cauza unor probleme medicale, conducerea clubului şi sponsorul principal au decis ca sportivei în cauză să i se propună semnarea unui contract pe un an, care îi va oferi posibilitatea refacerii postoperatorie şi revenirea în teren", a anunţat Oltchimul printr-un comunicat de presă.

Vizitiu s-a operat în luna iunie, în Belgia, şi a început recuperarea. Ar trebui să revină pe teren la sfîrşitul lunii noiembrie, începutul lui decembrie. Nu o va mai face însă la Oltchim.

35 de goluri a marcat pentru Oltchim, sezonul trecut, în Liga Campionilor, Patricia Vizitiu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mogul
mogul  •  15 Octombrie 2012, 10:57

sper sa se duca la Cluj sau la Zalau sa crestem valoarea campionatului

red77
red77  •  08 Septembrie 2012, 08:19

si pana sa se accidenteze era destul de modesta in exprimare ! poate in alta parte sa arate ceva handbal pentru ca la oltchim a fost mediocra in nici un caz de o echipa care vrea champions league !

vladutz13
vladutz13  •  08 Septembrie 2012, 05:39

Nene, astia chiar insista sa scape de toate jucatoarele romance ramase.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează