SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Voina îi răspunde lui Tadici: "Oltchim nu are rivală în campionat"

Radu Voina
Radu Voina

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 15:38

“Cînd o anumită echipă pierde, aduce acuze arbitrilor şi unor oameni care nu au nici o vină. Dacă s-a întîmplat aşa, e un mare regret. Oltchimul nu are adversar în campionatul naţional, iar asta o să supere pe foarte mulţi. Campionatul nostru mediocru nu ajută la nimic, poate doar la cancanurii. E mai important ce se intîmplă în interiorul echipelor, dar nu fiecare antrenor răspunde de pătrăţelul pe care îl are in grija a declarat Radu Voina la Sport Total FM.

Antrenorul Oltchimului, Radu Voina, a afirmat că echipa sa nu are adversar în competiţia internă, lucru care poate deveni frustrant pentru mulţi, inclusiv pentru Gheorghe Tadici, care i-a acuzat pe vîlceni că s-ar fi implicat în înfrîngerea suferită de HC Zalău, echipă pe care o pregăteşte, în faţa Dunării Brăila.(Citeşte detalii aici)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
rdanutz
rdanutz  •  03 Februarie 2012, 08:59

Cred ca dl. Voina a dorit sa spuna ca OltCHINUL va iesi campioana indiferent de antrenorul care se afla pe banca echipei! Tadeus Cotarbinschi asta al fotbalului romanesc cu mana e frustrat ca a pierdut echipa. Pe de alta parte nea Tadici e un antrenor de mare valoare, doar ca aceasta valoare este totdeauna in balanta cu caracterul sau. Uneori valoarea e mai puternica decat caracterul, alteori trebuie sa-l suportam :) Totusi, HAI ROMANIA!

fiesta
fiesta  •  02 Februarie 2012, 19:45
Postat de biancorossi pe 02 Februarie 2012, 19:21

nu-i pune nimeni nici un fel de problema. desi, daca as fi milionar in euro, ca alti tampiti, mi-as face o super echipa de handbal feminin.

Ooo, si eu la fel! Si ghici pe cine as pune antrenoare! :-)

sensy
sensy  •  02 Februarie 2012, 19:30

voina este un antrenor depasit..sa fiu politicos si sa nu zic slab....nu inteleg de unde vin inca banii..din moment ce combinatul este falimentar??? este o echipa buna..croita pentru campionatul romanesc si cu mici eforturi la alte echipe din europa..dar in niciun caz echipa de top...se pompeaza bani negrii se spala ,dar din pacate bula asta se va sparge intr-o zi....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează