SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 27-28

Voina nu e supărat pe handbaliste! » Nu le reproşează nimic

Radu Voina a fost dezamăgit de ratarea obiectivului, dar şi-a păstrat calmul.
Radu Voina a fost dezamăgit de ratarea obiectivului, dar şi-a păstrat calmul.

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 22:50

Radu Voina spune că România a jucat contra Croaţiei aşa cum ar fi trebuit să joace în toate meciurile de la Campionatul Mondial.

Radu Voina şi-a ieşit din calmul său obişnuit la finalul partidei. A dat mîna cu cei doi arbitri suedezi şi i-a întrebat ce au fluierat la ultimele faze. "Asta, aşa, ca să nu mor prost!", a comentat nervos Radu Voina. "Mi-au spus că au crezut că Mika Brădeanu a repus mingea, dar nu au văzut că Oana Manea era în semicerc. Aş fi penibil să dau vina pe arbitraj, dar sînt cel puţin trei decizii pe final în care ne-au scos mingea din poartă", a spus Voina.

Tehnicianul crede că fetele din echipa României, care joacă de ani buni pentru România, nu trebuie arătate cu degetul. "Această generaţie a făcut mult pentru handbalul românesc. Din păcate, eu am anunţat de mult că nimic nu vine din urmă, că nivelul campionatului e unul slab şi nu avem de unde selecţiona jucătoare. Asta s-a dovedit la acest Mondial, ne-au lipsit cîteva fete şi întreg mecanismul naţionalei s-a dat peste cap", a subliniat Voina.

Lipsă de disciplină
Voina şi-a lăudat jucătoarele pentru felul în care au luptat şi pentru cum s-au bătut pe tot parcursul meciului. "Un singur lucru aş avea de menţionat, faptul că nu au fost disciplinate la trei momente de superioritate, trei situaţii în care ne-am grăbit să marcăm. Acolo putea să se schimbe soarta jocului". Nici parcursul de pînă acum al "tricolorelor" nu i se pare lui Voina atît de supărător. "Oricum, am fi ajuns la un meci decisiv. Că era cu Suedia, că a fost cu Croaţia, am fi depins de un singur meci. Aşa a fost să fie!", a încheiat Voina.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2011, 15:53

radule in mare parte ai dreptate...campionatul slab,au mai fost si accidentari(vizitiu )pt ca ne mai tb un om de 9m sau doi(tacalie poate era o solutie ca inter si facea si faza de aparare)dar unele meciuri se castiga si cu inspiratia antrenorului care la tine a lipsit la ultimele faze..manea in centru face un 7m si eliminare,vazaru iar greseste,amariei la fel dar antrenorul lor schimba portarul si imediat meirosu rateaza 1la 1, tb sa iventezi ceva...babeanu in centru la ultimele atacuri pt ca se vedea ca fetele sunt in lipsa de idei sau stiu eu ce mai puteai..inventa

lau_gl
lau_gl  •  13 Decembrie 2011, 15:37
Postat de handbaltotal pe 13 Decembrie 2011, 15:26

Este momentul sa scapam de antrenori romani de 60 si 70 de ani cu mentalitate de era dinozaurilor . Urmatorul ar trebui sa fie Vlad Caba sau un antrenor strain Muller . Ryde etc. Cu un antrenor bun roman sau strain aceasta echipa era deja Campioana Olimpica , Mondiala si Europeana.

Pai cum sa fie suparat pe handbaliste cand antrenorul e principalul vinovat... asteptam cat mai repede demisia... ca nimica nu a jucat nationala de cand ai venit antrenor

handbaltotal
handbaltotal  •  13 Decembrie 2011, 15:26

Este momentul sa scapam de antrenori romani de 60 si 70 de ani cu mentalitate de era dinozaurilor . Urmatorul ar trebui sa fie Vlad Caba sau un antrenor strain Muller . Ryde etc. Cu un antrenor bun roman sau strain aceasta echipa era deja Campioana Olimpica , Mondiala si Europeana.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează