SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAŞOV

Vrea titlul cu Braşovul » Aurelia Brădeanu are planuri mari după transferul la Corona

Aurelia Brădeanu, de la Oltchim, şi Manuela Manda, de la CSM Ploieşti, sînt noile achiziţii ale Braşovului Foto: Bogdan Bălaş
Aurelia Brădeanu, de la Oltchim, şi Manuela Manda, de la CSM Ploieşti, sînt noile achiziţii ale Braşovului Foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 21:25

Noua achiziţie a Coronei, Aurelia Brădeanu, a semnat un contract pe două sezoane cu echipa de sub Tîmpa. Are gînduri mari şi vrea să joace cu Braşovul în Liga Campionilor


La 34 de ani, Aurelia Brădeanu e în momentul de faţă cea mai experimentată jucătoare din România. Are în palmares 6 titluri de campioană cu Oltchim, unul cu Rapid, dar şi alte şase tricouri de campioană cu Gyor, în Ungaria. Vicecampioană mondială în 2005, cu echipa României, Brădeanu a fost la un pas să spună adio handbalului.

"Ţinînd cont din situaţia de la Oltchim, m-am gîndit că mai bine mă las. Am primit însă oferte de la multe echipe, din ţară şi din străinătate, şi m-am răzgîndit. Simt că mai pot juca handbal la nivel înalt", a declarat Brădeanu. A ales Braşovul pentru că ea are încredere în proiectul iniţiat de echipa de sub Tîmpa. "Cred în această formaţie şi în şansele pe care le are în cupele europene. Cred că ne vom bate la titlu, mai ales că la Braşov se vrea performanţă la cel mai înalt nivel. Sînt multe formaţii care au crescut în valoare în această vară, dar nu m-am temut niciodată de competiţie", a declarat Brădeanu.

Pe lîngă Brădeanu, Corona Braşov a transferat-o şi pe Manuela Manda, pivotul de la CSM Ploieşti. "Am venit la Braşov încrezătoare şi dornică să ajut echipa cu ce pot. Am mare încredere în forţa echipei, cu siguranţă ne vom bate la titlu", a declarat Manda.

Roşca va fi antrenor
După ce Marianei Tîrcă nu i s-a reînnoit contractul la Corona, de pregătirea echipei se va ocupa Aurelian Roşca. Fost antrenor secund la Oltchim, în perioada cît "principal" a fost Radu Voina, Roşca a mai fost la Braşov, dar în postura de secund. Aurelian Roşca va fi ajutat la Corona de Vasile Curiţeanu. Noul cuplu va fi prezentat azi la echipa ardeleană.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
razvyyc
razvyyc  •  18 Iunie 2013, 15:10

Este o jucatoare buna, foarte utila. A tras echipa dupa ea in CL (are cateva meciuri memorabile anul asta, mai ales cu FTC si Randers). Este a 5a marcatoare a echipei in CL. Cu acest transfer (si cu cele ce sunt pe teava), Brasovul se inscrie in lupta pentru titlu. Campionatul intern o sa fie foarte interesant...

usla
usla  •  18 Iunie 2013, 07:42
Postat de usla pe 18 Iunie 2013, 07:29

Cei si cele ce au fost impotriva MARIANEI TARCA , vor vedea efectele in urma rezultatelor ce vor fi obtinute de " eternul " secund ROSCA . Atunci vor realiza ce mare greseala au comis. Nu va grabiti sa ma injurati, asteptati sa vedeti daca am sau nu dreptate.

Uitasem sa adaug ca BRADEANU care are 100 de ani, vine si ne abureste ca cei de la fotbal , ca avea oferte " mai multe " din strainatate si din tara, Pai nu a venit de afara ca a imbatranit si nu au mai tinut-o aia? Cine s-o mai ceara? Sa spuna 2 echipe de afara , care au cerut-o, si ce salariu i-au oferit. Poate i-au cerut sa joace GRATIS altfel nu. Tot respectul pentru ce a facut in handbal pana acum, dar i-a venit vremea .

usla
usla  •  18 Iunie 2013, 07:29

Cei si cele ce au fost impotriva MARIANEI TARCA , vor vedea efectele in urma rezultatelor ce vor fi obtinute de " eternul " secund ROSCA . Atunci vor realiza ce mare greseala au comis. Nu va grabiti sa ma injurati, asteptati sa vedeti daca am sau nu dreptate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close