SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPELE EUROPENE

Week-end dezastruos » HCM Baia Mare, Corona Braşov şi HC Zalău eliminate din Europa

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 noiembrie 2013 22:25

Week-end cu eşecuri pe linie pentru handbalul feminin din România, HCM Baia Mare, Corona Braşov şi HC Zalău fiind eliminate din Europa


LIGA CAMPIONILOR / Gyor- HCM Baia Mare 28-26
Hypo nu le-a ajutat
Baia Mare a ratat o mare oportunitate, sîmbătă seara, la Gyor. În faţa rezervelor campioanei Europei, băimărencele nu au reuşit punctul care le-ar fi asigurat rămînerea în Europa. Au pierdut 26-28 şi au aşteptat ieri un rezultat bun în celălalt meci al grupei. Vicecampioana României avea nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate al celor de la Hypo Viena pe terenul campioanei Germaniei, Thuringer HC. Austriecele nu numai că nu au reuşit, dar au pierdut şi locul doi în clasament! Thuriger a învins cu 34-25, iar la egalitate de puncte, într-un clasament în trei, cu Baia Mare şi Hypo, stau cel mai bine. Hypo continuă în Cupa Cupelor, de pe locul 3, iar româncele sînt eliminate.

CUPA CUPELOR / Lokomotiva Zagreb- Corona Braşov 25-23 (în tur: 25-23)
6 aruncări de la 7 metri ratate!
Corona Braşov pierduse meciul tur în faţa croatelor de la Lokomotiva Zagreb, 23-25, şi spera la un rezultat bun în deplasare. Ardelencele au crezut în şansa lor şi au condus cu 8-4, 12-9 şi 12-11 la pauză. Gazdele au întors rezultatul în partea a doua, rezultatul final fiind identic cu cel din tur: 25-23. Braăovul a ratat exasperant, inclusiv şase aruncări de la 7 metri! Corona părăseşte astfel Cupa Cupelor din turul 3.

CUPA EHF / Banik Most- HC Zalău 28-21 (în tur 21-28). 5-4 după 7 metri
Eliminare dramatică
HC Zalău a ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei EHF după executarea aruncărilor de la 7 metri! După victoria din tur, 28-21, echipa lui Gheorghe Tadici a pierdut cu acelaşi rezultat în Cehia! Desfăşurarea partidei tur a fost incredibilă. După 17-7 la pauză şi 21-10 în minutul 36, Zalăul a revenit la 20-23 în minutul 52. Finalul le-a trădat pe românce, care nu au mai reuşit să marcheze în ultimele trei minute. La 7 metri, cele două echipe au fructificat, pe rînd, primele patru aruncări. A ratat Andrada Trif, iar Vitkova a adus calificarea gazdelor în "optimi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
razvyyc
razvyyc  •  21 Noiembrie 2013, 09:54

Camilla Herrem şi-a dat acordul de a evolua la HCM Baia Mare din 2014 19 noiembrie | 00:52 HCM Baia Mare intenţionează să o transfere la finalul actualului sezon competiţional pe Camilla Herrem, extrema stângă a naţionalei Norvegiei, în vârstă de 27 de ani. Conducerea clubului băimărean şi handbalista scandinavă au ajuns la un acord în privinţa colaborării pe 2 ani, începând din iulie 2014, contractul urmând să fie semnat în ianuarie, după Campionatul Mondial din Serbia. Camilla Herrem joacă în acest moment la vicecampioana Norvegiei, Byasen Trondheim, în anul 2009 fiind declarată cea mai bună extremă stânga din lume. Ea are în palmares o medalie de aur la Olimpiada de la Lond

razvyyc
razvyyc  •  19 Noiembrie 2013, 16:55
Postat de usla pe 18 Noiembrie 2013, 18:24

N-ai dreptate. nu asta-i valoarea lui TADICI, nu are jucatoare valoraoase care sa faca diferenta in teren . Orice antrenor ar antrena aceste jucatoare, { si aici ma refer si la cele de la BRASOV si BAIA MARE} nu ar obtine alte rezultate. Cand ratezi din toate pozitiile, nu-i de vina antrenorul . LIPSA DE VALOARE A JUCATOARELOR.

Corect spus. Pai Zalaul are (si avea mai multe) jucatoare care nu au reusit sa faca pasul spre prima echipa a HCM-ului (nici macar nu au avut pretentii pentru echipa din liga secunda). Pai vrei sa faci performanta mare cu Roxana Rob, Trif Andrada, etc. In plus, jucatoarele cu valoare au parasit echipa(vezi Alina Czeczi, o extrema buna, Gabi Sucs sau Tanasie) Mai au si jucatoare accidentate (vezi Varga, una din putinele guri de foc ramase la echipa). Eu zic ca Tadici a scos cam ce se putea scoate din echipa asta.

suporter_valcean
suporter_valcean  •  18 Noiembrie 2013, 20:59

Ghitza, auzi gluma: esti "singurul antrenor adevarat"!! La ce sport, Ghitza?! La pescuit oceanic. Te-au primit cu flori jalnicii tai aplaudaci la intoarcerea triumfala din Cehia? Sa nu iesi de la Mondiale cu capul sus!! La cat esti de mare (mare..) te lovesti D. de ceva si rad si curcile de tine. Sa nu zici ca nu ti-am spus!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează