SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ziua și transferul la Rapid. Dunărea Brăila continuă cu Neven Hrupec, singurul antrenor străin din Liga Florilor

Neven Hrupec, antrenod HC Dunărea Brăila
Neven Hrupec, antrenod HC Dunărea Brăila

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 13:01

Neven Hrupec și-a prelungit contractul cu echipa de pe malul Dunării. Rapid, echipa antrenată de Carmen Amariei, se întărește pentru a nu mai avea emoții de retrogradare în sezonul viitor.

Rapid vrea să scape de grijile retrogradării în sezonul viitor și încearcă să-și facă o echipă competitivă. Formația antrenată de fosta internațională Carmen Amariei a anunțat deja primele două transferuri. 

Este vorba de interul stânga Claudia Maria Constantinescu, cea care a jucat ultima dată la Dunărea Brăila, dar care în cariera sa a mai trecut pe la HC Zalău și CSM București, și de Gabriela Dobre, un portar cu experiență care vine tot de la Dunărea Brăila. 

Pe de altă parte, Rapid a renunțat față de actualul sezon la nu mai puțin de 12 jucătoare: Andreea Arghir, Olivia Nanu, Andra State, Camelia Carabulea, Ana Maria Chirigiu, Ana Maria Dumitrascu, Elena Livriniky, Oana Buca, Andreea Traila, Gabriela Preda, Raluca Dascalete si Bianca Ionescu.

Rămâne la Brăila

Croatul Neven Hrupec a preluat Dunărea Brăila în decembrie 2019. În momentul întreruperii campionatului, echipa dunăreană era pe locul 5 în Liga Florilor. Conducerea clubului brăilean i-a propus prelungirea pentru încă un sezon a contractului, iar tehnicianul care în România a mai pregătit pe CSM Ploiești a acceptat. 

Sunt mândru și bucuros că îmi continui munca la Brăila. Doresc să felicit în primul rând echipa pentru locul 5 obținut în Liga Florilor și le doresc mult succes fetelor care nu vor mai continua alături de noi. 

Sunt bucuros că cei din conducerea clubului au reușit să aducă jucătoare cu experiență și cu siguranță Brăila va fi mai puternică în noul sezon", a declarat Neven Hrupec pentru site-ul oficial al clubului. Neven Hrupec este singurul tehnician străin din Liga Florilor

Brăila a anunțat până acum cinci transferuri: Ljubica Nenezici (Gloria Bistrița), Maria Kanaval (BNTU Minsk), Jovana Sazdovska (Thuringer HC), Sanja Premovic (Buducnost) și Mădălina Zamfirescu (SCM Rm. Vâlcea).

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre handbal:

Dinamo transferă al patrulea pivot! Revenire de 5 stele din Ungaria

Potaissa Turda, prima mișcare pe piața transferurilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează