SPORTURI  »  HOCHEI  »  ACCIDENTARE

29 de copci! » Accidentare urîtă pentru un jucător de hochei: atenţie, imagini terifiante!

Înainte de operaţie. +2   FOTO
Înainte de operaţie.

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 17:08

În urma unei coliziuni cu un adversar într-un meci din campionatul britanic, hocheistul Craig Peacock s-a ales cu o tăietură groaznică sub nas.

Hocheiul este un sport dur, în care ciocnirile între jucători sînt la ordinea zilei. Nu întotdeauna însă, aceştia sînt protejaţi în totalitate de echipament. Unul dintre ghinionişti este atacantul echipei Belfast Giants, Craig Peacock, care a terminat la spital meciul din prima ligă britanică, desfăşurat, week-end-ul trecut, în faţa celor de la Fife Flyers.

În timpul unui acţiuni ofensive, sportivul în vîrstă de 24 de ani a fost acroşat de către un adversar, Bobby Chaumont, şi a fost tăiat fără intenţie cu lama direct în faţă, sub apărătoarea de la cască. Peacock s-a ales astfel cu o rană îngrozitoare sub nas şi a fost dus imediat la spital, unde doctorii i-au aplicat 29 de copci.

"Cînd am ajuns acasă, în cameră, şi m-am uitat în oglindă, am rămas şocat de mărimea tăieturii. Am avut noroc pentru că putea să fie şi mai rău. Să mă lovească în ochi sau în gît", a spus hocheistul, care speră să poată juca meciul pe care echipa sa îl are programat vineri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Decembrie 2012, 17:31

Da...se intampla ...de ce ne aburiti ca s imagini terifiante ?...Omul s a cusut si o sa joace vineri ...mai bine ni i ati prezenta pe cei care mor ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează