SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI

ASC Corona a obţinut semnătura fundaşului american Kevin Wehrs

FOTO: hockeymagasinet.no
FOTO: hockeymagasinet.no

Articol de - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 17:16

Echipa de hochei, ASC Corona Brasov  şi-a completat numărul stranierilor pentru sezonul 2012-2013 cu un american, primul din istoria clubului.

Este vorba de Kevin Wehrs, de 24 de ani, care a evoluat în ultimul sezon în prima ligă din Norvegia, la Lillehammer. Wehr a semnat cu clubul braşovean pentru un sezon, dar ASC Corona are opţiune de prelungire pentru încă un an.

"Ne bucuram că dupa lungi tratative cu mai mulţi jucatori de valoare, am reuşit să obţinem semnatura unui jucător care vine din prima divizie a Norvegiei. Avem referinţe bune despre Kevin Wehrs şi asteptăm ca el să contribuie la indeplinirea obiectivelor din acest sezon." a spus Emilian Cernica, vicepresedinte la ASC Corona 2010 Brasov.

"Whers este un foarte bun pasator dar şi foarte bun patinator şi sunt convins că am ales cel mai bun jucător pentru stilul nostru de joc. Vine dintr-un campionat puternic şi, deşi este tanar, are o experianţă mare in hocheiul de elită care va ajuta mult echipa noastră.

Odată cu semnătura lui Wehrs am închis lista stranierilor pentru inceputul sezonului." a spus antrenorul principal  de la ASC Corona Brasov Greg Lindqvist.De asemenea, Zsolt Mastaleriu  a fost declarat liber de contract de catre Federatia Romana de hochei pe gheaţă şi a semnat un contract pentru urmatoarele 3 sezoane cu ASC Corona Brasov.

"Este un jucător tânar şi de perspectivă care nu a primit multe şanse de a juca la Steaua. Cred că Greg Lindqvist va reuşi să scoată în evidenţă calităţile lui Mastaleriu şi sper să devinăun jucător de bază pentru noi." - Emilain Cernica -vicepreşedinte ASC Corona 2010 Brasov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  31 Iulie 2013, 02:04

un american in liga romaneasca de hochei?!!! :| ciudat.

yoalexander
yoalexander  •  02 August 2012, 17:16

Vrem mai multe stiri de hochei , atletism etc. .Vrem sa fie ca la fotbal cu transferuri si cu cota lor , sa stim cat valoreaza campionatul national de hochei al romaniei raportat la celelalte, si nu numai.Sa avem un fel de transfermarkt la hochei , handbal etc.

clubbers_guide
clubbers_guide  •  02 August 2012, 17:14

e bine daca a venit unul din norvegia ... de 24 de ani ;x

Vezi toate comentariile (3)
Comentează