SPORTURI  »  HOCHEI  »  STEAUA RANGERS - SC MIERCUREA CIUC, AZI, 18:30, GSP TV

Condusă cu 3-1, Steaua încearcă astăzi să rămînă în cărţi pentru titlu

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Ultimul act al Campionatului Naţional, dintre SC Miercurea Ciuc şi Steaua, ajunge azi la meciul cu numărul cinci

Campioana României nu a putut să încheie finala în minimum de meciuri, SC ratînd chiar pe teren propriu, duminică, şansa de a cuceri pentru a 12-a oară trofeul. Steaua Rangers a reuşit să se impună cu 1-0 pe patinoarul Vakar Lajos, să ducă scorul la 1-3 şi să împingă ultimul act al competiţiei interne, care se desfăşoară după sistemul "cel mai bun din şapte partide", în meciul cu numărul cinci. Întîlnirea are loc azi, la Bucureşti, de la ora 18:30 (în direct, GSP TV).

STEAUA CONTESTĂ REZULTATUL
Dar rezultatul din patinoar este contestat vehement de către cei de la Steaua. Cristian Cîrlan, preşedintele secţiei de hochei a clubului Steaua Bucureşti, a înaintat o plîngere la federaţie cu privire la faptul că patru jucatotori ai SC-ului nu sînt legitimaţi, precum şi faptul că nici un hocheist al campionei nu are aviz medical. Cei în cauză sînt Mikko Niinikoski, Norbert Kovacs, Joszef Hruby şi Tomas Bluks. Tanczos Barna, preşedintele FRHG, a spus că sesizarea a ajuns la federaţie şi că se va întruni Comisia de Disciplină pentru a cîntări faptele şi pentru a lua o decizie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  24 Martie 2010, 17:49

Bravo arabu 79 ! De ce trebuie sa cistige mereu Steaua in toate sporturile in Romania ?

 •  24 Martie 2010, 10:27

sovinule, doar atat ai reusit sa spui? Oierii tai fraierii de pe gheata sunt niste thi.ga//ni, s-au obisnuit cu smecherii si nu le arde de sport...

 •  24 Martie 2010, 10:15
Postat de arabu79 pe 24 Martie 2010, 07:58

Unde se mai poate injosii aceasta echipa a Stelei??? Sa castigi campionatul la masa verde, din cauza ciucanii nu au... aviz medical. Daca nu va iese va propun sa mai incercati si cu asigurarea sportiva... iar ca ultima solutie puteti verifica daca au jucatorii flotant de Miercurea-Ciuc. Succes Steaua, aratati-le ce inseamna mentalitatea de campion:)

poate le da maaaaaaa-taaaaaaaaaaa o solutie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează