SPORTURI  »  HOCHEI  »  CORONAVIRUS

Fără campioană în acest sezon de primă ligă » Decizie de ultimă oră luată în Adunarea Generală

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 19:08

Pandemia de COVID-19 a determinat Adunarea Generală a Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG) să închidă campionatul fără a desemna o învingătoare. 

Întrecerea internă s-a întrerupt înainte de disputarea ultimelor două etape din sezonul regulat, unul care ar fi trebuit să fie urmat de un play-off. CSM Galați era lider în momentul în care s-a pus stop. 

Ultima oară când România nu a avut campioană la hochei pe gheață a fost în 1948. Liga Națională a început a se disputa în 1925, cu pauze în anii 1926, 1939 și 1943. 

S-au desemnat campioanele la volei

FRHG este al doilea for din România care încheie acest sezon, după cel de volei. Acolo au devenit campioane fetele de la Volei Alba Blaj și băieții de la Arcada Galați.

7 echipes-au înscris la începutul campionatului în prima ligă: CSM Corona Brașov, CSM Galați, SC Miercurea Ciuc, ACS Hockey Gheorgheni, CSA Steaua București, ACS Sapienția U23 și Sportul Studențesc

Campioanele ultimelor cinci ediții 

  • 2019 Corona Brașov 
  • 2018 SC Miercurea Ciuc
  •  2017 Corona Brașov 
  • 2016 Dunărea Galați 
  • 2015 Dunărea Galați

Citește alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Ultima oră » România a depășit pragul de 1.000 de persoane infectate + ministrul Victor Costache și-a dat demisia

Ligi încheiate oficial în Anglia. Nimeni nu retrogradează, nimeni nu promovează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kratosdoom
kratosdoom  •  27 Martie 2020, 02:04
Postat de thebluestlion pe 26 Martie 2020, 20:04

Probabil ca vom vedea la fel si la fotbal in mai toate campionatele.

sa speram, la cum s-a desfsurat pana acum campionatul nu stiu daca Steaua putea castiga campionatul. dar macar asa nu il castiga nimeni. Steaua mai poate un an fara europa,cfr cu salarile alea uriase si netaiet,oare cat mai poate fara europa? maxim 5 luni,daca dupa 5 luni nu sunt in grupe,se desfiinteaza in 2021 cfr.

thebluestlion
thebluestlion  •  26 Martie 2020, 20:04

Probabil ca vom vedea la fel si la fotbal in mai toate campionatele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează