SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI

Finală pe axa Braşov-Ciuc » Corona Braşov şi SC Miercurea Ciuc vor juca pentru titlul naţional

Corona Braşov a trecut de Steaua Rangers în semifinale.
Corona Braşov a trecut de Steaua Rangers în semifinale.

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 22:28

Corona Fenestela Braşov a trecut ieri de Steaua Rangers în ultimul meci al semifinalelor şi va juca pentru titlul naţional cu HSC Miercurea Ciuc.

Visele cu trofeul s-au terminat ieri pentru jucătorii stelişti, în timp ce braşovenii continuă să viseze la titlul naţional. Acest lucru este posibil, după ce Corona Fenestela Braşov a trecut de Steaua Rangers cu 5-2 (2-0, 2-0, 1-2) în al cincilea meci al semifinalelor Campionatului Naţional.

Partida de la Braşov a început de la scorul general de 2-2, penultimul act disputîndu-se după sistemul "cel mai bun din cinci paritde". Pînă ieri, ambele formaţii cîştigaseră partidele de pe teren propriu. Regula a fost respectată şi aseară, cînd echipa care a jucat pe gheaţa proprie s-a impus şi şi-a cîştigat şi dreptul la finală. Pentru Corona au marcat Antal Zsombor, Levente Zsok, Milan Varga (2), Peterk Barinka, în timp ce bucureştenii au reuşit să bage pucul în poartă de două ori, prin Michael Burgoyn şi  Evgheni Pisarenko .

Hocheiştii braşoveni nu au prea mult timp de sărbătorit victoria cu Steaua, pentru că marţi se dispută primul meci al finalei, care se joacă după sistemul "cel mai bun din şapte partide".

HSC Miercurea Ciuc şi-a obţinut mult mai devreme dreptul de a juca finala, după ce s-a impus în trei meciuri în faţa celor de la Dunărea Galaţi. Pentru al doilea an consecutiv, echipele din Braşov şi Miercurea Ciuc dispută ultimul act al Campionatului Naţional. Steaua are însă un trofeu în acest sezon, Cupa României cucerită în decembrie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează