SPORTURI  »  HOCHEI  »  NHL

FOTO / Boston Bruins e noua campioană din NHL

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 12:26

Hocheiştii din Boston au trecut în meciul al şaptelea de Vancouver Canucks cu 4-0, impunîndu-se la general cu 4-3

A fost tensiunea pînă la capăt în finala NHL din acest sezon. Bruins şi Canucks au ajuns pînă la ultimul meci. Partida s-a disputat joi dimineaţă, la Vancouver. S-au impus cei din Boston cu 4-0, iar la general cu 4-3. Acest succes le-a adus, bineînţeles, Cupa Stanley. O cupă pe care un jucător de la Bruins nu o mai sărutase din 1972.

Eroii meciului al şaptelea au fost Patrick Bergeron şi noua senzaţie Brad Marchand. Fundaşul de fier, căpitanul Zdeno Chara şi-a făcut şi el datoria.Iar Tim Thomas, care a primit troefeul "Conn Smythe", a fost din nou îngerul păzitor. "E un vis devenit realitate. La 37 de ani aceasta a fost singura şansă care mi s-a oferit şi sînt foarte bucuros că am reuşit să profit de ea", a spus portarul celor de la Bruins pentru New York Times.

Patrick Bergeron, campion olimpic cu echipa Canadei în 2010, a luptat împotriva unei echipe din ţara sa şi a înscris două goluri. "Am urmărit cîteva imagini de la victoriile precedente din 1970 şi din 1972. Aceast succes înseamnă foarte mult pentru oraşul Boston, dar şi petru noi", a spus hocheistul care luna viitoare împlineşte 26 de ani.

Antenorul celor de la Bruins a fost un om mîndru. "Noi nu renunţăm niciodată şi de aceea sînt foarte mîndru de băieţii mei. Merită din plin ce li s-a întîmplat. Nu e o scăpare, ei au cîştigat pentru că merită", a spus Claude Julien.

În Rogers Arena, la Vancover au fost 18.860 de fania care au respirat ăi au oftat o dată cu ratările celor de la Canucks. "E greu acum. Ne e foarte greu", a spus Ryan Kessler, centrul celor de la Canucks. Fanii canadieni şi-au vărsat apoi furia în stradă, ân timp ce la Boston, străzile cunoşteau atlfel de erupţii emoţionale.


Boston Bruins-Vancouver Canucks 4-3
Meci 1: Vancouver-Boston 1-0
Meci 2: Vancouver-Boston 3-2 (după prelungiri)
Meci 3: Boston-Vancouver 8-1
Meci 4: Boston-Vancouver 4-0
Meci 5: Vancouver-Boston 1-0
Meci 6: Boston-Vancouver 5-2
Meci 7: Boston-Vancouver 4-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hofer
hofer  •  11 Septembrie 2011, 20:33

VIDEO Francezii ne iau iar la mişto: "Sportul naţional în România nu e fotbalul, e cerşitul" ............................................................. Nu mai cumparati la CARREFOUR....! Aratati Francezilor cartonasul Rosu... ............................................................. Daca esti Roman adevarat transmite acest mesaj mai departe indiferent pe ce pagina esti ............................................................ VIVA LA ROUMANIE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează