SPORTURI  »  HOCHEI  »  GERMANIA

Horror! Arbitrul i-a găsit nasul pe gheață și la spital i l-au prins la loc cu 25 de copci

Christian Wejse parcă a presimțit ce i se va întâmpla / Foto: Imago
Christian Wejse parcă a presimțit ce i se va întâmpla / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 13:12 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 16:59

Christian Wejse, hocheist la Fischtown Pinguins Bremerhaven, a fost victima unui accident teribil în timpul unui meci din campionatul Germaniei.

Episod halucinant petrecut în prima ligă germană de hochei pe gheață! Victima: atacantul lui Fischtown Pinguins Bremerhaven, Christian Wejse.

Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

În meciul cu Nuremberg Ice Tigers (5:2), atacantul în vârstă de 25 de ani a vrut să-i facă body check unui adversar, dar s-a lovit cu nasul de mantinelă. Impactul a fost atât de dur încât o bucată din el i-a fost smulsă și a ajuns pe gheață!

Horror! Arbitrul i-a găsit nasul pe gheață și la spital i l-au prins la loc cu 25 de copci
Cum arată nasul lui Christian Wejse după ce i-a fost cusut la loc

„Am văzut sânge pe gheață după aceea și am crezut că mi-a fost rupt nasul. Medicul echipei noastre m-a dus în vestiar și mi-a spus că arbitrul tocmai mi-a găsit vârful nasului pe gheață. Atunci mi-a fost clar: fusese dislocat la impact”, le-a povestit hocheistul danez jurnaliștilor de la tabloidul Bild.

Cum a fost posibil un asemenea accident? Casca lui Wejse se mișcase atât de rău, încât viziera din plexiglas i-a tăiat nasul în momentul când s-a ciocnit cu mantinela. Managerul lui Penguins, Alfred Prey a rămas mască: „Incredibil! Așa ceva se întâmplă poate o dată la 30 de ani...”.

Wejse a fost imediat operat într-o clinică din Bremerhaven și ulterior a dezvăluit: „Vârful nasului meu a fost cusut la loc cu 25 de copci”. Vineri, el a revenit pe gheață și a câștigat cu echipa sa, scor 5-4, în fața lui Düsseldorfer EG. Mai mult, a marcat de două ori și a oferit și o pasă decisivă!

Wejse a explicat și cum își protejează nasul: „Acum port o grilă pe cască”. Acest lucru se obișnuiește în hochei doar pentru jucătorii tineri.

Wejse susține că nu-i este teamă că i s-ar putea întâmpla din nou așa ceva, ci altul este motivul. „Iubita mea era foarte îngrijorată și mi-a cerut să mă protejez mai bine”, a dezvăluit danezul.

Mai puteți citi:

CFR Cluj l-a prezentat pe fotbalistul cu care vrea să le dea lovitura celor de la FCSB

Îl dau afară pe Șumudică?! Gaziantep îl bagă în ședință! „Fanii își doresc să plece cât mai repede”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează