SPORTURI  »  HOCHEI  »  CONDAMNARE

INTERVIU Dezvăluiri incredibile ale hocheistului de la Miercurea Ciuc: "Da, am vrut să-mi omor tatăl" » Detalii şocante! Cum s-a întîmplat totul

foto: e-politic
foto: e-politic

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 decembrie 2013 16:28

Mike Danton este noul hocheist al celor de la Miercurea Ciuc, iar canadianul a acceptat să povestească detaliile incredibile din viaţa sa într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Mărturiile complete le puteţi găsi şi în Gazeta Digitală.

Jucătorul canadian a fost condamnat la 6 ani de închisoare şi a povestit în interviul pentru Gazeta Sporturilor de azi de ce a vrut să-şi omoare tatăl: "S-au scris multe minciuni despre mine, şi că am vrut să-mi omor agentul! Apoi, s-a mai spus că mă iubeam cu el, adică eram gay.

Adevărul este altul: am pus pe cineva să-mi omoare tatăl! Nu fi şocat, aşa a fost. Sînt împăcat cu mine însumi, am plătit un preţ mare, 6 ani «acolo», pentru că pe lîngă încarcerare socotesc şi lunile în care am stat închis, pentru proces", şochează canadianul.

De ce a vrut să-şi asasineze tatăl
Danton a povestit şi de ce a vrut să-şi omoare tatăl şi pe cine a încercat să plătească s-o facă: "Hai să vă spun aşa: eram speriat de viaţa mea, că voi fi omorît! Credeam că sînt vînat. M-am gîndit că e mai bine ca mai întîi să ucid eu, decît să fiu ucis. Aşa am crezut atunci. OK, n-am scuze, dar eram pe analgezice, după o operaţie, eram imatur, 23 de ani, un puşti ce lua un cocktail de pastile. Mintea mi-era vraişte!

Am angajat pe cineva care s-a dovedit că era agent FBI, sub acoperire, sau ceva de genul ăsta. M-a spus poliţiei şi-am fost săltat".

Interviul complet îl puteţi citi în Gazeta Digitală, unde hocheistul povesteşte şi ce a făcut în închisoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mvradulescu
mvradulescu  •  25 Decembrie 2013, 09:29

Asta o fi "gândire" de om sănătos mintal ? Şi de ce a venit să joace în România ? O fi auzit că aici pentru anumite boli, în loc de "concediu" la răcoare, primeşti medicamente gratuit ? Oare de ce a ales zona aceea a ţării, unde câte unul mai spânzură din când în când câte o păpuşă care simbolizează un erou naţional ? Poate ne spune autorul neprecizat al articolului ce anume l-a împins să facă aceste "dezvăluiri" cu tentă "educativă" pentru tinerii sportivi !

tigruzzu
tigruzzu  •  24 Decembrie 2013, 23:55

Da când s-au pupat Me-he-he-Me și cu Be-he-he-ghe, ați observat unde era mâna lui Mache???

arabu79
arabu79  •  24 Decembrie 2013, 23:14
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Decembrie 2013, 16:52

La cat de destept esti ...ma bucur ca ai nimerit la unguri ...

Doamne ce e cu oltenii astia? Atata ura, rautate, invidie nu am vazut la nimeni...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează