SPORTURI  »  HOCHEI  »  FRHG

Iureş la adunarea generală a FRHG » Cele două tabere s-au încăierat:"Sînteţi un bandit, la puşcărie!"

Jean Pavel (dreapta) s-a răstit la Barna, preşedintele federaţiei cu buget de 1.000.000 lei // Foto: Cosmin Iftode +1   FOTO
Jean Pavel (dreapta) s-a răstit la Barna, preşedintele federaţiei cu buget de 1.000.000 lei // Foto: Cosmin Iftode

Articol de , - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 21:09

Opozanţii preşedintelui Tanczos Barna l-au apostrofat pe oficial, i-au aruncat hîrtiile unui angajat al FRHG şi au stîrnit un răspuns zgomotos din partea taberei adverse: capul federaţiei a suspendat imediat adunarea.

Circul de la alegerile FRHG din 2012 s-a repetat ieri dimineaţă. O simplă adunare generală s-a transformat într-un iureş de nedescris! Scenariul a fost acelaşi: în stînga, susţinătorii preşedintelui Tanczos Barna, proveniţi de la cluburi din Harghita şi Covasna.

În dreapta, pitiţi în colţul din faţă, s-au aşezat opozanţii. Care, la doar cîteva secunde după ce oficialul şi-a început discursul, au sărit ca arşi: "Cine sînteţi dumneavoastră să staţi acolo? Arătaţi-ne documente!".

S-au aruncat hîrtii şi insulte
Depăşit de situaţie, Tanczos a încercat să îi tempereze pe bărbaţi. Cel mai vehement a fost, la fel ca anul trecut, Jean Pavel, preşedinte Steaua HC. Fostul şef al galeriei din Ghencea i-a azvîrlit hîrtiile din mînă unui angajat al FRHG, moment în care susţinătorii lui Tanczos au sărit ca arşi de pe scaune.

S-au aruncat vorbe grele, iar tabăra contestatarilor l-a atacat pe Barna: "Sînteţi un impostor, bandit, hoţ! La puşcărie o s-ajungeţi!". Şedinţa a fost întreruptă în doar 5 minute. "Se va continua la o dată pe care o vom anunţa ulterior", a spus preşedintele FRHG.

"Îmi voi da demisia!"
Imediat după şedinţă, Tanczos Barna a declarat pentru Gazetă: "Fac scandal degeaba, eu sînt preşedintele în exerciţiu, decizia Curţii de Apel pe care o tot flutură e suspendată. Pînă la hotărîrea ÎCCJ, care se va da la anul, eu sînt capul".

Peste doar o oră, site-ul mytex.ro a prezentat un comentariu complet diferit: "Mandatul meu mai este valabil încă trei ani, dar nu îl voi încheia. Îmi voi da demisia. Vor fi alegeri în perioada următoare", a declarat Barna.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  15 Octombrie 2013, 11:31

asta de cand nu mai e lider de galerie sta cam prost cu nervii :)

thumbzilla..
thumbzilla..  •  19 Iulie 2013, 10:46

si aici tot despre puscarie se vorbeste :))) halal tara :|

cfrclujole
cfrclujole  •  07 Iulie 2013, 13:29

nasol...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează