SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI PE GHEAŢĂ

Mănuşa şi crosa lui Crosby au fost găsite

crosby
crosby

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Sidney Crosby a devenit eroul canadienilor după ce a marcat golul de aur în finala olimpică de la Vancouver. În nebunia ce a urmat, după ce Sidney a adus ţării sale medalia de aur, mănuşile şi crosa au dispărut. Misterioasa dispariţie a dus repede cu gîndul spre un furt, astfel că sponsorul Reebok a oferit o recompensă de aproape 10.000 de dolari celui care va aduce crosa cu care a fost marcat golul. Pînă la urmă misterul a fost rezolvat. Crosa a fost rătăcită într-un transport către Federaţia Intenaţională de Hochei. Reprezentanţii FIHG i-au trimis lui Crosby o poză cu crosă pe care acesta a recunoscut-o.
Una dintre mănuşi a fost descoperită de coechipierul lui Crosby, Patrice Bergeron, în sacul său de echipament. Ambele obiecte vor ajunge din nou în posesia lui Sidney Crosby.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  12 Martie 2010, 20:17

manusa e corect!

 •  11 Martie 2010, 18:39

Incrdibil, o gresala impardonabila chiar si la varsta de 8 ani. Domnule jurnalist, dumneavoastra cati ani aveti??!! Rusine!!!

nazy85
nazy85  •  11 Martie 2010, 17:36

"Mînuşa" asa se zice mai nou !!! poate sunt eu in urma cu limba romana !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează