SPORTURI  »  HOCHEI  »  REACȚIE

VIDEO Aplauze la scenă deschisă pentru hocheistul care a provocat accidental decesul unui adversar

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 12:28 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 13:41

Matt Petgrave, hocheistul de la Sheffield Steelers, a fost aplaudat de fanii echipei sale, la primul meci acasă, după incidentul șocant petrecut pe gheață la finalul lunii octombrie, soldat cu decesul lui Adam Johnson de la Nottingham Panthers, la vârsta de 28 de ani. 

Aproape 8.000 de fani au fost prezenți pe „Utilita Arena” din Sheffield, pentru a vedea victoria echipei favorite, 2-1, cu Coventry Blaze. A fost primul meci acasă pentru Sheffield Steelers, după incidentul în care a fost implicat Matt Petgrave. 

VIDEO Matt Petgrave, aplaudat de fani 

La începutul meciului, s-a ținut un minut de reculegere în memoria lui Adam Johnson.

Ulterior, pe ecranul din patinoar, a apărut imaginea lui Matt Petgrave. El nu a fost convocat la meci și nu a mai apărut în public după incidentul din 28 octombrie. În momentul în care fanii au văzut poza cu Petgrave, au început să-l aplaude pe hocheist, în semn de solidaritate. 

În acest moment, potrivit Marca, poliția investighează cazul, catalogând decesul ca fiind „tragic și fără precedent”. Astfel, potrivit investigatorilor, „Cazul e unul complex. Va urma o investigația amplă, de lungă durată”.

Cum a murit Adam Johnson 

În timpul partidei de la Sheffield, Adam Johnson, atacantul lui Nottingham Panthers, a fost faultat brutal de Matt Petgrave, fundașul canadian al gazdelor. Lama patinei lui Petvrave i-a tăiat  gâtul lui Johnson. Totul s-a întâmplat în repriza a doua, la scorul de 2-1 pentru Sheffield Steelers.  Adam Johnson a fost transportat de urgență la un spital din Sheffield, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.  

Adam Johnson jucase și în NHL 

 Născut în Grand Rapids, Minnesota, Adam Johnson a început să joace hochei încă din copilărie. 

A evoluat pentru echipa liceului Hibbing, din statul natal, Indiana Ice, Sioux City Musketeers, Minnesota Duluth Bulldogs, Scranton Penguins, iar în sezonul 2018-2019 debuta în NHL, cel mai puternic campionat de hochei din lume, pentru Pittsburgh Penguins, unde a adunat 13 apariții.  

Citește și: 

Gigi Becali s-a prezentat la secția de poliție, apoi a răbufnit în direct: „Am stat la drogangeală! Fac acum o promisiune publică”

De nerecunoscut! A scris istorie în Superligă, acum trăiește luxul din Dubai » Limuzină și piscină de 5 stele între zgârie-nori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează