SPORTURI  »  HOCHEI  »  CM DE HOCHEI

ROMÂNIA - UCRAINA 5-1 // VIDEO „Tricolorii” sunt la un singur meci de promovare în eșalonul secund al hocheiului mondial! Când și împotriva cui joacă

Naționala de hochei a României FOTO: IIHF
Naționala de hochei a României FOTO: IIHF

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 19:08

România a învins astăzi Ucraina, scor 5-1, și e la un singur pas de promovarea în al doilea eșalon al hocheiului masculin mondial.

Golurile naționalei României au fost marcate de Peter Balazs, Mircea Constantin, Gergo Biro, Anton Butochnov și Szilard Rokaly.

Pentru a promova în eșalonul secund, România trebuie să câștige grupa B. „Tricolorii” sunt lideri în acest moment, cu 10 puncte, trei mai multe decât polonezii, singurii care îi mai pot depăși. Polonia mai are însă un meci de disputat, astăzi, cu Estonia.

În ultimul meci, sâmbătă de la ora 13:00, România înfruntă ultima clasată, Olanda. O victorie asigură promovarea matematică.

Clasament

  • În caz de egalitate la puncte, primul criteriu de departajare este cel al meciurilor directe. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
tipsy
tipsy  •  03 Mai 2019, 13:27

Partea rea e ca probabil vom lua niste batai istorice la anul in a doua grupa valorica, dar macar isi va aminti lumea ca mai existam si noi in hochei. Si va fi o experienta importanta pt jucatori sa se lupte cu adversari de asemenea calibru

tipsy
tipsy  •  03 Mai 2019, 13:24

E chiar remarcabila performanta. Nimeni nu isi imagina ca Romania se poate bate la calificare, am invins echipe pe care nu le am mai batut de zeci de ani si care te ai fi gandit ca or sa ne arda la vreo 3-4 goluri. Sa speram ca presiunea nu o sa fie prea mare cu Olanda, ar fi pacat sa o dam in bara tocmai impotriva celui mai accesibil adversar.

10209355191619210
Dani Dany  •  03 Mai 2019, 10:50

Felicitari si bravo lor!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează