SPORTURI  »  HOCHEI  »  DECIZIE

România va organiza CM de hochei pe gheaţă under 20 şi under 18

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

România a obţinut dreptul de a organiza Campionatele Mondiale rezervate echipelor under 18 şi under 20.

Întrecerile grupei B a Campionatului Mondial Under 20 se vor disputa la Miercurea Ciuc, unde România va întîlni echipele similare din Polonia, Ungaria, Coreea de Sud, China şi Australia, meciurile urmînd să se dispute în perioada 13-19 decembrie 2010.

În ceea ce priveşte competiţia rezervată echipelor Underr 18, acestea se vor disputa, cel mai probabil, la Braşov. Decizia finală asupra locului, dar şi a perioadei de desfăşurare va fi luată în luna septembrie, cînd este prevăzută o nouă întrunire a Congresului. La Campionatul Mondial Under 18, România se află în grupa A, din care mai fac parte naţionalele din Austria, Croaţia, Serbia, Estonia şi Noua Zeelandă.

La seniori, România va juca în grupa B, la Zagreb, în perioada 10-16 aprilie, cu echipa ţării gazdă, Islanda, Bulgaria, China şi Irlanda.

De asemenea, oficialii Federaţiei Internaţionale de Hochei pe Gheaţă au decis, după o pauză de doi ani, să reia organizarea campionatelor mondiale şi pentru diviziile inferioare în competiţia feminină. Echipa României se află în al patrulea eşalon valoric, alături de Coreea de Sud, Noua Zeelandă, Islanda, Estonia şi Africa de Sud, meciurile urmînd a se disputa la Reykjavik.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează