SPORTURI  »  HOCHEI  »  PATINOARUL FLAMAROPOL

S-a semnat contractul pentru lucrările de execuție la noul patinoar Flamaropol. Lucrările ar putea începe în acest an!

Așa ar urma să arate Patinoarul Flamaropol, foto: hotnews.ro
Așa ar urma să arate Patinoarul Flamaropol, foto: hotnews.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 12:17

Primaria Capitalei a finalizat licitația și a semnat contractul pentru lucrările de executie la noul patinoar Mihai Flamaropol. Licitația a fost cîștigată de asocierea SC Uti Grup SA - Astaldi Spa, valoarea contractului fiind de circa 125 milione de lei, informează hotnews.ro

Clădirea veche va fi demolată. Lucrările  de construire ar putea începe în acest an, daca se finalizează demolarea vechiului patinoar. În bugetul pe 2015 sînt alocate pentru această lucrare circa 8,4 milioane lei, notează sursa citată. 

Soluția Cîrța

Dezafectarea Patinoarului Flamaropol, a făcut ca evenimentele importante să se desfășoare în micuța localitate Cîrța, în județul Harghita. Proiectul a prins contur în 2009. Colosul din Cîrţa a fost întîiul inclus în "Programul naţional pentru construirea de patinoare", fiind realizat de Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea Ministerului Turismului. Costurile s-au ridicat la 12 milioane de lei, aproape 3 milioane de euro! Toate informațiile + foto AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bakunin
bakunin  •  27 Septembrie 2015, 00:38
Postat de buzucm pe 08 Iulie 2015, 13:07

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

buzucm
buzucm  •  08 Iulie 2015, 13:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează